Kuva

Mikonpuiston päiväkoti 30 vuotta!

Tiedote
3.11.2017 13:41
Mikonpuiston päiväkoti täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Vuoden 1988 puolella pidetyissä avajaisissa vieraili tuolloin toisena sosiaali- ja terveysministerinä toiminut Tarja Halonen.

Imatrankoskella sijaitseva Mikonpuiston päiväkoti täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Tyylikäs päiväkotirakennus kestää tarkastelun vielä vuonna 2017.

- Olemme oikein tyytyväisiä kolme vuotta sitten remontoituihin tiloihimme. Värit ovat iloisia ja lämpimiä. Vaikka päiväkodissa on käytävä- ja aulatiloja, nekin ovat hyvin hyödynnettävissä lasten leikkiin ja toimintaan. Päiväkodin piha-alue on myös toimiva ja tietysti tämä Mikonpuiston ympäristö on aivan loistava ja tarjoaa lapsille monenlaista tekemistä, iloitsee päiväkodin johtaja Airi Kojo

- Monenlaista on mahtunut 30  vuoteen. Päivähoito on vaihtunut varhaiskasvatukseksi. Ennen hoidossa olleet lapset tuovat hoitoon omia lapsiaan. Kuitenkin ilo lasten kanssa tehtävästä työstä pysyy.  Nuorten perheiden toiveet ja tarpeet ja yhteiskunnan muutos tuovat haastetta. Henkilökuntana saamme olla jatkuvasti päivittämässsä osaamistamme. Jo silloin päiväkodin aloittaessa toimintaansa kuin nytkin edelleen on tärkeää lämmin ja kuunteleva vuorovaikutus niin lasten kuin huoltajienkin kanssa ja toimivan työyhteisön pelisäännöt, arvostus ja yhteisöllisyys, pohtii Airi Kojo.

Päiväkoti juhli kolmikymppisiään torstai-iltana 2.11. perheiden kanssa Tuikkisillan merkeissä. Ohjelmassa oli tehtävärasteja taskulamppujen valossa ja tulinäytös. 

Perjantaina juhlat jatkuvat lasten kanssa ja iltapäivällä pidetään kahvikutsut päiväkotien henkilökunnalle ja entisille työntekijöille.

Mikonpuiston päiväkodin 30 vuotta sitten pidetyissä avajaisissa oli arvovaltainen päävieras, toinen sosiaalis- ja terveysministeri Tarja Halonen.

Tasavuosien kunniaksi päiväkodin lapset tekivät presidentti Haloselle alla näkyvän tervehdysvideon.