Kuva

Nuorten pitkäaikaistyöttömien kuntosalin ilmaislippujen jakelu alkoi

Tiedote
1.11.2017 16:26
Nuorien alle 30-vuotiaiden imatralaisten pitkäaikaistyöttömien maksuton kuntosalin käyttö alkoi marraskuun alusta ja lippuja on saatavilla tästä keskiviikosta alkaen. Ilmaisliput jaetaan muun muassa työttömien yhdistysten ja kaupungin nuorisotyön kautta. Uimahallilta lippuja ei saa.

Imatran kaupungin hyvinvointilautakunta päätti lokakuussa laajentaa nykyistä pitkäaikaistyöttömille jaettavaa uimahallilippua siten, että imatralaiset alle 30-vuotiaat pitkäaikaistyöttömät pääsevät marraskuusta 2017 alkaen ilmaiseksi myös Imatran Urheilutalon kuntosalille. Uudistuksen tavoitteena on kannustaa nuoria pitkäaikaistyöttömiä liikkumaan. Pitkäaikaistyöttömille jo aiemmin suunnattujen uimahallilippujen jakokriteerit pysyvät ennallaan.

Maksuttomia 10 kerran henkilökohtaisia kuntosalin sarjakortteja on saatavilla nuorille alle 30-vuotiaille pitkäaikaistyöttömille seuraavista paikoista:

  • Imatran kaupungin Etsivä nuorisotyö, Einonkatu 10, Torigalleria, 55100 Imatra
  • Etelä-Karjalan työvoiman palvelukeskus, Tainionkoskentie 1, 55120 Imatra
  • Intopajat ry, Tarkastamonkuja 3, 55800 Imatra
  • TyönVuoksi ry:n valmentautujat voivat tiedustella lippuja omalta yksilövalmentajalta
  • Imatran työnhakijat ry,

Lippuja on saatavilla myös Työnvuoksen ja Intopajojen yhteisestä Olkkarista, Tainionkoskentie 10.

Mitään pitkäaikaistyöttömien ilmaisia lippuja ei ole mahdollista hakea uimahallin kassalta, vaan jakelusta vastaavat vain valitut yhteistyötahot. Uusi kuntosalietuus koskee vain imatralaisia pitkäaikaistyöttömiä, jotka ovat olleet yhtäjaksoisesti työttömänä 12 kuukautta tai pidempään ja ovat alle 30-vuotiaita.

Pitkäaikaistyöttömät pääsevät myös uimahalliin maksutta. Tämä maksuton uimahallin käyttö alkoi elokuussa. Ilmaisliput jaetaan muun muassa työttömien yhdistysten ja kaupungin nuorisotyön kautta. Uimahallilta lippuja ei saa.

 

Lisätietoja:

Marko Hyvönen, projektipäällikkö, p. 020 617 4756, marko.hyvonenatimatra.fi (marko[dot]hyvonen[at]imatra[dot]fi)