Kuva

Kaupunginjohtaja vei Noelille ja kavereille jäätelöt

Tiedote
31.10.2017 22:36
Noelin kirje on hyvä esimerkki kuntalaisaktiivisuudesta. Kuntalaisaloitteen voi jättää kuka imatralainen vain.

Imatran kaupungintalon avoimien ovien päivänä pari viikkoa sitten  6-vuotias Noel kävi ojentamassa itse tekemänsä kirjeen kaupunginjohtaja Rami Hasulle. Kirjeessä hän toivoi, että eskarissa nukuttaisiin vähemmän ja syötäisiin jäätelöä enemmän. Lisäksi Noel toivoi, että Wolffintie korjattaisiin ja samalla laitettaisiin kuntoon Tainiontorin jalkapallokenttä.

Nyt oli vastausten aika. Hasu piipahti tiistaiaamuna Tainionkosken päiväkodissa, jossa Noel käy esikoulua.

- Kyllä jäätelötoive on tärkein, Noel totesi etukäteen.

Ja tuo toive myös täyttyi. Hasu vei kaikille 45 esikoululaiselle mehujäätelöt.

- Nukkumisen suhteen esikoulun henkilökunta tietää parhaiten miten toimitaan. Minusta kyllä pienet unet ovat aina joskus paikallaan, Hasu sanoi.

Wolffintien osalta kaupunginjohtaja tiesi kertoa, että koko vanhan asuntomessualueen katujen saneeraustarve on tiedossa ja kunnostusohjelman laatiminen on ajankohtainen lähivuosina.

Noel jätti kaupunginjohtajalle kirjeen, mutta kuka tahansa imatralainen voi jättää kuntalaisaloitteen. Sen voi toimittaa joko suoraan kaupungintalon asiakaspalveluun tai lähettää sähköpostilla (kirjaamoatimatra.fi (kirjaamo[at]imatra[dot]fi)). Aloitteen voi tehdä myös Kuntalaisaloite.fi-verkkopalvelun kautta.

Aloitteen jättämisen jälkeen se etenee asiasta vastaavalle viranhaltijalle valmisteluun. Jokaiseen aloitteeseen vastataan.

 

Katso video kaupunginjohtaja Rami Hasun vierailusta Tainionkosken esikouluun:

https://www.facebook.com/imatrankaupunki/videos/1211311399013674/