Kuva

Uimahallin ja urheilutalon aulassa nyt myös lippuautomaatti

Tiedote
27.10.2017 10:55
Lipunmyynti jatkuu myös kassalla.

Imatran urheilutalolle, uimahalliin ja kuntosalille voi ostaa lippuja nyt myös automaatista. Automaatti asennettiin urheilutalon aulaan torstai-iltana. Se palvelee asiakkaita tästä perjantaista alkaen.

Automaatista voi ostaa myynnissä olevia lippuja pankki- tai luottokortilla. Laitteessa on lähimaksuominaisuus. Laite neuvoo käyttäjää koko maksutapahtuman ajan. Maksun jälkeen kone tulostaa kuitin, jonka koodilla pääsee alakertaan johtavasta  portista sisään. Vaihtoehtoisesti lipun ostaja voi pyytää koodin kännykkäänsä tai sähköpostiinsa.

Automaatista saa kaikkia peruslippuja. Alennukseen oikeutetut henkilöt, kuten eläkeläiset, joutuvat ensimmäisen kerran käymään ennen maksutapahtumaa rekisteröitymässä kassalla.

Seura-alennuksiin oikeutetut urheilijat joutuvat edelleen ostamaan lippunsa kassalta.

-Kassa toimii jatkossakin normaalisti. Uudella palvelulla me helpotamme esimerkiksi ilta-aikojen ruuhkia, Imatran kaupungin projektipäällikkö Marko Hyvönen sanoo.

Lippuautomaatti on kolmas, ja tällä erää viimeinen vaihe urheilutalon sähköisten palvelujen uudistamista. Tätä ennen on otettu lipunmyynnissä käyttöön verkkopalvelu sekä uudistettu kulunvalvontaa. Kolmivaiheisen uudistamisen kokonaishinta on 50 000 euroa. Uudistukset on toimittanut jyväskyläläinen Timmi Software oy.

 

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Marko Hyvönen, p. 0206174756, marko.hyvonenatimatra.fi (marko[dot]hyvonen[at]imatra[dot]fi)

 

Kuva: Projektipäällikkö Marko Hyvönen oli torstaina asentamassa uutta laitetta yhdessä Timmi Softwaren henkilökunnan kanssa.