Kuva

Tsekin ja Valko-Venäjän maajoukkueet leirille Ukonniemeen

Tiedote
25.10.2017 17:00
Tsekit saapuvat tänään. Ensilumen ladun lipunmyynti ennätyksellistä.

Tsekin ampumahiihtomaajoukkue saapuu harjoittelemaan tänään Ukonniemeen Imatralle. Maajoukkueen leiri kestää 2-3 viikkoa. Joukkueessa on noin 30 henkilöä.

Joukkueen valmentaja on yksi maailman arvostetuimmista lajivalmentajista Ondrej Rybar.

Imatra on lunastanut paikkansa laajemminkin kansainvälisissä urheilupiireissä.

-Myös Valko-Venäjän eri ryhmät vierailevat Ukonniemessä ajalla 1.11.–18.12, Base Campin toimitusjohtaja Jukka Aallikko iloitsee.

Yhteensä Valko-Venäjältä tulee noin 60 henkilöä.

Kansainvälisten valmennusryhmien ohella toistakymmentä suomalaista hiihto- ja ampumahiihtoryhmää leireilevät tällä kaudella Imatran Ukonniemessä.

Viime viikonloppuna avattu ensilumen latu on hyvässä kunnossa. Ladulle on selvää tilausta.

-Koskaan aiemmin ei tässä vaiheessa lipunmyynti ole ollut näin vilkasta. Nyt on myyty jo yli 600 lippua. Ja koko ajan kauppa käy.

Noin viiden kilometrin valaistu latu palvelee niin kilpahiihtäjiä kuin kuntoilijoita. Lippuja ladulle voi ostaa verkkokaupasta (ensilumenlatu.fi), Imatran kylpylästä, Intersport Imatrasta, Urheilu-Koskimiehestä Lappeenrannasta ja stadionin asiakaspalvelusta.

 

Lisätietoja:

www.ensilumenlatu.fi

Toimitusjohtaja Jukka Aallikko, Imatra Base Camp Oy: p. +358 400772007, jukka.aallikkoatimatrabasecamp.fi (jukka[dot]aallikko[at]imatrabasecamp[dot]fi)

Stadionin asiakaspalvelu: Ottelukatu 11, 55420 Imatra, p.05 813 6665, ukonniemi.imatraatimatrankipa.fi (ukonniemi[dot]imatra[at]imatrankipa[dot]fi)
Avoinna päivittäin klo 9-20