Kuva
Ilmakuva Ukonniemestä.

Ukonniemen ja Rauhan alueen visio on valmistumassa

Tiedote
16.5.2024 10:48
Yhteistyön tuloksena valmistunutta visiota esitellään työpajassa 30.5.

Rauhan ja Ukonniemen alueelle on rakennettu yhteistä, uutta visiota. Nyt visio valmistumassa. Sitä ja sen saavuttamiseksi tehtäviä toimenpiteitä esitellään kaikille avoimessa työpajassa torstaina 30.5.

Visiota on työstetty alkuvuoden aikana työpajoissa sekä niin kutsutun iskunyrkin voimin. Iskunyrkissä ovat olleet mukana edustajat Imatran ja Lappeenrannan kaupungeista, goSaimaasta, Imatra Base Campistä ja Etelä-Karjalan Yrittäjistä.

- Jo tässä vaiheessa täytyy kiittää kaikkia projektiin osallistuneita. Työpajoissa on käynyt selväksi, että toimijoilla on aito halu kehittää aluetta ja he tunnistavat sen vielä käyttämättömän potentiaalin. Yhteisen vision kautta saadaan kaikille toimijoille yhteinen suunta, miten tämä potentiaali saadaan ulosmitattua jatkossa parhaalla mahdollisella tavalla, urheilumatkailupäällikkö Jaakko Jäppinen Imatra Base Campista kertoo.

Jäppinen on toiminut visiotyön johtajana. Työskentelyä on fasilitoinut konsultti Mikko Saarinen Klue/Allegra Oy:stä.

Ukonniemen alueen kehittäminen on osa Imatran kaupunkistrategiaa. Myös Lappeenrannan kaupunki on sitoutunut visiotyöhön.

Lisätietoja:

urheilumatkailupäällikkö Jaakko Jäppinen, jaakko.jappinenatimatra.fi (jaakko[dot]jappinen[at]imatra[dot]fi), p. 020 617 7008

Ukonniemi-Rauha visiotyö