Olet täällä

Vapaat tontit

Rakenna oma koti Imatralle

Palvelut

Sienimäenrannan asuinalue

Kiinnostavia tontteja ympäri kaupunkia

Omakotitalossa asuminen kiinnostaa monia. Haluaisitko asua valoisalla rinnetontilla sijaitsevassa upouudessa omakotitalossa, josta on kaunis jokinäkymä. Vai olisiko sittenkin puistoon rajoittuva tontti keskustan palvelujen tuntumassa parempi vaihtoehto? Kaikki tämä on mahdollista Imatralla. Täältä löytyvät Vuoksi ja Immalanjärvi, joten omakotitalo kaupungin palvelujen läheisyydessä veden äärellä on toteutettavissa oleva unelma.

Tonttitarjonta

Tonttien hinnat ovat 3000 eurosta 48.000 euroon. Usein tontin sijainti on kuitenkin ratkaisevampi tekijä kuin tontin hinta. Suurimman osan tonteista voi vuokrata ja ostaa myöhemmin sen jälkeen, kun rakennus on valmis. Tontin vuosivuokra on 5 % tontin hinnasta.

Sienimäenrannan, Voimalaitoksen alueen ja Killinpuiston tontit

Imatran kaupunki koemarkkinoi ja kysyi kiinnostusta rakentamiseen uusille asuinalueille Sienimäenranta II:een (Sienimäki, 6 OK-tonttia ja 3 RT-tonttia) ja Voimalaitoksen alueelle (Imatrankoski, 9 OK-tonttia ja 8 RT-tonttia) tontteja. Tontit luovutusehtoineen ovat esillä kaupungin kotisivuilla www.imatra.fi/tontit  sekä kaupungintalolla III-kerros huone 326.

Sienimäen tonteille pääsee rakentamaan keväällä 2017. Kaupunki pidättää itsellään oikeuden harkita alueiden rakentamista varausten perusteella joko osittaisina tai kokonaisuuksina.

Asuimatralla.fi

Uusia alueita esitellään myös kampanjasivustolla www.asuimatralla.fi 

Imatran vapaat tontit

Imatran vapaisiin tontteihin voi tutustua tästä. Tontteja esitellään kaupungintalon 3.kerroksessa huoneessa 326.

Täytä sähköinen tonttihakemus (vaatii pankkitunnukset)

tai lataa ja tulosta tonttihakemuslomake tästä.

Kaupungintalon kolmannessa  kerroksessa sijaitseva tonttiyksikkö vastaa kaupungin tarvitseman maan hankinnasta, tonttien esittelystä, vuokraamisesta ja myymisestä rakentajille ja kaupungin maaomaisuuden isännöinnistä.

Palvelusta vastaa

Kiinteistösihteeri
Puhelinnumero(t): 
020 617 4449