Myönteisen Imatra –kuvan edistäjän palkinto

Myönteisen Imatra-kuvan edistäjän palkintoa on jaettu vuodesta 2008 lähtien ja se myönnetään yhteisölle, joka omalla toiminnallaan on edistänyt myönteistä Imatra-kuvaa myös valtakunnallisesti.

Myönteisen Imatra-kuvan edistäjän palkinto 2019 Imatran Ketterä ry:lle

Tämänvuotisen Myönteisen Imatra-kuvan edistäjän palkinnon saa tänä keväänä Mestiksen voittanut Imatran Ketterä ry. Seura on vuosien saatossa tehnyt pitkäjänteistä nuorisotyötä, jonka kasvatteja pelaa useissa SM-liigan joukkueissa.

Seura nousi vain kahdessa vuodessa Mestiksessä voittoon viime keväänä. Seura on saanut suuret kannattajajoukkonsa liikkeelle seuraamaan kotipelien lisäksi pelejä myös muilla paikkakunnilla. Imatra ja Ketterä tunnetaan ja tiedetään nykyään ympäri Suomen.

 

Myönteisen Imatra-kuvan levittäjän palkinnon vuonna 2020 saivat Heini ja Johannes Vesterinen perheineen. Vesterisen perhe, Heini, Johannes ja lapset Vilkku, Vuokko ja Veikka, on ilahduttanut viime keväästä saakka imatralaisia pihamuusikkoina ympäri kaupunkia. Vesteriset ovat tuoneet iloa monelle imatralaiselle ja päässeet toiminnallaan myös valtakunnan tiedotusvälineisiin positiivisina imatralaisina. 

Related topics