Kuva
Vuoksenniskan koulukeskus
Kouluruokailussa on ensi torstaina poikkeavat järjestelyt. Kaikkiin erityisruokavaliotarpeisiin ei pystytä lakon vuoksi vastaamaan. ja joidenkin lasten mukaan on hyvä pakata omat eväät kotoa.

Saimaan Tukipalvelut tiedottaa: JHL:n lakkopäivänä kouluissa ja päiväkodeissa lounas jaetaan evästarjoiluna

Tiedote
13.11.2023 14:00
Kaikkia erityisruokavalioita ei voida ottaa huomioon ensi torstaina.

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry on ilmoittanut poliittisista työtaisteluista, jotka koskevat Saimaan Tukipalvelut Oy:n työvuoroja torstaina 16.11.

Lakon piiriin kuuluvat mm. Saimaan Tukipalvelut Oy:n tuottamat ateria- ja puhtauspalvelut kaikissa varhaiskasvatuksen, perus- ja lukio-opetuksen toimipaikoissa Imatralla.

Lakkopäivänä Saimaan Tukipalvelut Oy ei voi hoitaa normaalisti koulu- tai päiväkotiruokailua, jonka vuoksi lämmin ruoka korvataan evästarjoiluna.

Evästarjoilu koostuu kouluissa kylmäketjuvapaista tuotteista, kuten hedelmistä, välipalakekseistä, proteiinivanukkaista ja mehusta.  Päiväkodeissa tarjolla voi olla valmispuuroja, muroja, jogurtteja, viiliä, mehukeittoja, hedelmiä, vihanneksia, leipiä, juustoa, leikkeleitä ja maitoa. Tuotevalikoima saattaa vaihdella eri kohteissa saatavuuden mukaan.

Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa erityisruokavalioista on huomioitu ainoastaan gluteenittomat sekä maidottomat tuotteet.

− Huoltajia, opiskelijoita ja henkilökuntaa kehotetaan varaamaan erityisruokavalion vaatimat eväät huollettavilleen ja itselleen, Saimaan tukipalveluiden tiedotteessa todetaan.

Lakolla on vaikutuksia myös liikuntapaikkoihin. Aiheesta lisää täältä.

Lisätietoja:

Koulut: opetus- ja nuorisopäällikkö Minna Rovio, minna.rovioatimatra.fi (minna[dot]rovio[at]imatra[dot]fi), p.  020 617 3404

Päiväkodit: varhaiskasvatuspäällikkö Minna Leinonen, minna.leinonenatimatra.fi (minna[dot]leinonen[at]imatra[dot]fi), p. 020 617 3515

Yleisesti ruokapalvelut: ruokapalvelujohtaja Elina Särmälä, Saimaan tukipalvelut,  elina.sarmalaatsaimaantukipalvelut.fi (elina[dot]sarmala[at]saimaantukipalvelut[dot]fi),  040 827 4667