Kuva
Yleisöä kaupungintalon aulassa.

Paikallisuudesta erävoimaa -messut kaupungintalolla perjantaina 26.4. klo 15—17

Tiedote
15.4.2024 10:19
Tervetuloa tutustumaan lähituottajien ja paikallisten toimijoiden tuotteisiin ja palveluihin!

Imatran kaupunki ja Suomen Erämuseosäätiö järjestävät kaupungintalon Talvipuutarhassa avoimen yleisötilaisuuden, jossa on esillä laajasti paikallisia tuotteita ja palveluja. 

—    Paikallinen elämäntapa ja perinteet ovat voimavara myös tulevan Erä- ja luontokulttuurimuseon taustalla. Tapahtumassa kerromme myös Euroopan Unionin kansalaisilleen tarjoamista hyödyistä, kertoo kansainvälisten asioiden päällikkö Tea Laitimo Imatran kaupungilta.

Tapahtumalla kannustetaan kestävään matkailuun ja alueen toimijoiden yhdessä tekemiseen. Messuilla kerrotaan myös Suomen Erä- ja luontokulttuurimuseon suunnittelun etenemisestä ja tulevista toiminnoista.

Yleisölle on tarjolla pieniä maistiaisia sekä osallistujien kesken paikallisen tuotepaketin arvonta. Tutustu lähituottajien ja toimijoiden luetteloon ja tule paikan päälle!

Paikallisuudesta erävoimaa -messut 26.4.2024

Lisätietoja:

kansainvälisten asioiden päällikkö Tea Laitimo, Imatran kaupunki, tea.laitimoatimatra.fi (tea[dot]laitimo[at]imatra[dot]fi), p. 020 617 2212

Messujen järjestäjät

Paikallisuudesta erävoimaa-messujärjestäjien logot.

Paikallisuudesta erävoimaa -messut on yksi Ensemble-hankkeen Imatran kaupungin toimenpiteistä

ENSEMBLE (Europe as a Nation for Sustainability, Equality, Mobility, Better Life and Environment) Hanke sisältää sarjan aloitteita kestävän ja esteettömän matkailun sekä eurooppalaisen tietoisuuden kehittämiseen.

 

Kirjoita kommentti

CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.