Kuva
Ihmisiä kesäisessä sääsää.
Avustusta voi saada myös maksuttomien hyvinvointitapahtumien järjestämiseen. Arkistokuva.

Kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja hyvinvointiavustukset haettavina tälle vuodelle

Tiedote
12.2.2024 09:26
Toiminta-avustusten hakuaika päättyy 4.4., kohdeavustuksia voi hakea ympäri vuoden.

Kulttuurin, liikunnan ja nuorisotoiminnan toiminta-avustukset vuodelle 2024 ovat nyt haettavissa.

Toiminta-avustusten hakuaika päättyy 4.4.2024 klo 15.00. Avustuksia voivat hakea imatralaiset rekisteröidyt kulttuuri- ja liikunta – ja nuorisojärjestöt.

Toiminta-avustusten lisäksi yhdistykset, seurat ja muut vastaavat toimijat voivat hakea myös kulttuuriin, nuorisotoimintaan ja hyvinvointiin liittyviä kohdeavustuksia. Kohdeavustuksia voi hakea ympäri vuoden. Avustusta on haettava hyvissä ajoin ennen hankkeen toteuttamisajankohtaa.

Näiden avustusten lisäksi haettavana on myös avustus pienten hyvinvointitapahtumien järjestämiseen. Tapahtumien on oltava kuntalaisille suunnattuja ja maksuttomia.

Avustuslomakkeita verkosta ja kaupungintalolta

Avustusta haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Hakulomake löytyy kaupungin verkkosivuilta.

- Hakemuslomakkeen voi myös tulostaa ja palauttaa kaupungintalon asiakaspalvelupisteeseen, hallinto- ja myyntisihteeri Kati Bragge kertoo.

Rahallisen avustamisen lisäksi Imatran kaupunki avustaa kaikkia imatralaisia järjestöjä muun muassa vuokraamalla järjestöille tiloja käytössään olevista kiinteistöistä alle todellisten käyttökustannusten arvon sekä avustamalla tapahtumien tai toiminnan järjestämisessä.

Kansallisen tai kansainvälisen mittaluokan tapahtumien avustukset myöntää kaupunginhallitus tai avustamisesta vastuussa oleva kaupunkiyhtiö. Tällaiset tapahtumat tulee tuoda mukaan Imatran kaupungin talousarviokäsittelyyn tapahtumaa edeltävän vuoden syyskuun loppuun mennessä. 

Lisätietoja:

Liikunnan ja hyvinvoinnin avustukset:
liikunta- ja hyvinvointipäällikkö Henna Jääskeläinen, henna.jaaskelainenatimatra.fi (henna[dot]jaaskelainen[at]imatra[dot]fi), 020 617 1097 

Nuorisotoimintaan liittyvät avustukset:
opetus- ja nuorisopäällikkö Minna Rovio, minna.rovioatimatra.fi (minna[dot]rovio[at]imatra[dot]fi), 020 617 3404

Kulttuuritoiminnan avustukset:
kulttuuri- ja oppimiskeskuksen päällikkö Sarianna Purtilo, sarianna.purtiloatimatra.fi (sarianna[dot]purtilo[at]imatra[dot]fi), 020 617 5401

Hakeminen:
hallinto- ja myyntisihteeri Kati Bragge, kati.braggeatimatra.fi (kati[dot]bragge[at]imatra[dot]fi), 020 617 2216

Kirjoita kommentti

CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.