Kuva
Ihmisiä kesäisessä sääsää.
Avustusta voi saada myös maksuttomien hyvinvointitapahtumien järjestämiseen. Arkistokuva.

Kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja hyvinvointiavustukset haettavina tälle vuodelle

Tiedote
13.2.2023 12:44
Toiminta-avustusten hakuaika päättyy 4.4., kohdeavustuksia voi hakea ympäri vuoden.

Hyvinvointilautakunnan alaiset kulttuurin, liikunnan ja nuorisotoiminnan toiminta-avustukset vuodelle 2023 ovat nyt haettavissa.

Toiminta-avustusten hakuaika päättyy 4.4.2023 klo 15.00. Avustuksia voivat hakea imatralaiset rekisteröidyt kulttuuri- ja liikunta – ja nuorisojärjestöt.

Toiminta-avustusten- lisäksi yhdistykset, seurat ja muut vastaavat toimijat voivat hakea myös kulttuuriin, nuorisotoimintaan ja hyvinvointiin liittyviä kohdeavustuksia. Kohdeavustuksia voi hakea ympäri vuoden. Avustusta on haettavana hyvissä ajoin ennen hankkeen toteuttamisajankohtaa.

—Toiminta- ja kohdeavustusten lisäksi hyvinvointijärjestöt, työryhmät ja yksityiset henkilöt voivat hakea avustusta myös pienten hyvinvointitapahtumien järjestämiseen. Tapahtumien on oltava kuntalaisille suunnattuja ja maksuttomia, liikunta- ja hyvinvointipäällikkö Henna Jääskeläinen kertoo.

Avustuslomakkeita verkosta ja kaupungintalolta

Avustusta haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Hakulomake löytyy kaupungin verkkosivuilta.

Hakemuslomakkeen voi myös tulostaa ja palauttaa kaupungintalon asiakaspalvelupisteeseen.

Rahallisen avustamisen lisäksi Imatran kaupunki avustaa kaikkia imatralaisia järjestöjä muun muassa vuokraamalla järjestöille tiloja käytössään olevista kiinteistöistä alle todellisten käyttökustannusten arvon sekä avustamalla tapahtumien tai toiminnan järjestämisessä.

Kansallisen tai kansainvälisen mittaluokan tapahtumien avustukset myöntää kaupunginhallitus tai avustamisesta vastuussa oleva kaupunkiyhtiö. 

Lisätietoja:

Liikunnan ja hyvinvoinnin avustukset
liikunta- ja hyvinvointipäällikkö Henna Jääskeläinen, henna.jaaskelainenatimatra.fi (henna[dot]jaaskelainen[at]imatra[dot]fi), 020 617 1097 

Nuorisotoimintaan liittyvät avustukset
opetus- ja nuorisopäällikkö Minna Rovio, minna.rovioatimatra.fi (minna[dot]rovio[at]imatra[dot]fi), 020 617 3404

Kulttuuritoiminnan avustukset
kulttuuri- ja oppimiskeskuksen päällikkö Sarianna Purtilo, sarianna.purtiloatimatra.fi (sarianna[dot]purtilo[at]imatra[dot]fi), 020 617 5401

Hakeminen
hallinto- ja myyntisihteeri Kati Bragge, kati.braggeatimatra.fi (kati[dot]bragge[at]imatra[dot]fi), 020 617 2216

Kirjoita kommentti

CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.