Kuva
Mansikkakosken vanha ratasilta remontissa.
Mansikkakosken vanhaa ratasiltaa remontoidaan edelleen.

Kulku Mansikkakosken vanhalla ratasillalla on edelleen kiellettyä

Tiedote
24.3.2023 12:13
Silta on työmaa-aluetta, jossa liikkuminen ei ole turvallista.

Mansikkakosken vanhalla ratasillalla kulku on edelleen kiellettyä, muistuttaa Väylävirasto. Silta on työmaa-aluetta, jossa liikkuminen ei ole turvallista. Siltaa ei missään olosuhteissa saa käyttää Vuoksen ylittämiseen.

—Kevään tullen luvaton kulku sillalla ja työmaa-alueella on lisääntynyt. Alue on aidattu asianmukaisesti ja portit ja aidat ovat lukittuja, mutta sisään on tultu joissain tapauksissa jopa työkalujen avulla, työmaapäällikkö Ville Piirainen kertoo.

Nykyisiä telineitä ei ole suunniteltu läpikulkua varten. Luvattomilla kulkijoilla on vaara tippua alas eikä kulku työmaa-alueella ole muutenkaan turvallista.

—Toivomme hartaasti, että kaikki jaksaisivat odottaa sillan aukeamista. Valmista tulee syyskuun loppuun mennessä mutta pyrimme avaamaan kevyen liikenteen kulkureitin jo ennen sitä, Piirainen toteaa.

Lisätietoja:

Työmaapäällikkö Ville Piirainen, Infrarakenne Oy, ville.piirainenatinfrarakenne.fi (ville[dot]piirainen[at]infrarakenne[dot]fi), p. 050 314 1300
Liikenneinsinööri Aino Vuopio, Imatran kaupunki, aino.vuopioatimatra.fi (aino[dot]vuopio[at]imatra[dot]fi), p. 020 617 1205

Kirjoita kommentti

CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.