Kuva
lapsia tulossa kohti kuvaajaa bussilta
Peruskoululaisten maksuton vapaa-ajanliikennekokeilu on osa Imatran lapsiystävällisyyttä.

Koululaisten vapaa-ajanlipun maksuton kokeilujakso jatkuu vuoden loppuun asti

Tiedote
17.8.2023 13:47
Maksuttoman matkustusoikeuden koululainen saa kaupungintalon asiakaspalvelusta. Jo aiemmin hankitut liput jatketaan automaattisesti.

Peruskoululaisten maksuton vapaa-ajanlippukokeilu jatkuu. Kaupunkikehityslautakunta päätti tiistaina, että vuonna 2022 aloitettua maksuttomuutta jatketaan vuoden 2023 loppuun asti.

−Kokeiluajan pidentäminen edistää joukkoliikenteen käyttöä ja tunnettavuutta. Imatra tähtää lapsiystävälliseksi kunnaksi ja tämä joukkoliikennekokeilu on yksi tapa parantaa lasten ja nuorten palveluja, kunnossapitoinsinööri Kaisa Pohjola sanoo.

Peruskouluiässä oleva nuori saa matkustaa rajattomasti maksutta kaupungin bussiliikenteessä arkisin klo 16 jälkeen, viikonloppuisin ja arkipyhinä koko päivän. Koulujen loma-aikoina vapaa-ajanlippu on voimassa niin ikään koko päivän. 

Normaalisti, ilman kokeilua vapaa-ajanlipun hinta on 20 euroa vuosi.

Vapaa-ajanlipun kouluikäinen eli 7-16-vuotias saa käymällä kaupungintalon asiakaspalvelussa tai laittamalla sähköpostia asiakaspalveluatimatra.fi (asiakaspalvelu[at]imatra[dot]fi). Kerro viestissäsi kortin numero, käyttäjän nimi ja syntymäaika. 

Jo aiemmin hankitut liput jatketaan automaattisesti.

Lisätietoja:

Kunnossapitoinsinööri Kaisa Pohjola, p. 020 617 4424, kaisa.pohjolaatimatra.fi (kaisa[dot]pohjola[at]imatra[dot]fi)

Lue lisää: Peruskoululaisten vapaa-ajan lippu | Imatran kaupunki