Kuva
Katuvalot

Kolme viikkoa kestävä tievalaistuksen huoltokierros käynnistyi 1.3.2024

Tiedote
1.3.2024 14:37
Huoltokierroksen aikana kunnossapitourakoitsija tarkastaa ja korjaa kaikki havaitsemansa ja ilmoitetut viat kaupungin tievalaistuverkossa.

Imatralla huoltokierroksia on vuodessa kolme kappaletta, seuraava on elokuussa.

Työ suoritetaan arkisin kello 7—16 välisenä aikana.

- Tyypillistä on, että eri puolilla kaupunkia tievalaistus on tällöin päällä päivälläkin. Isommat viat esimerkiksi kaapeleissa korjataan huoltokierroksen jälkeen, kertoo paikallisvalvoja Konsta Toikka Mitra Imatran Rakennuttaja Oy:ltä.

Pimeät valaisimet esimerkiksi kouluteiden läheisyydessä tai risteysalueilla tilataan kunnossapitourakoitsijalta korjattavaksi heti vikailmoituksen tai havainnon tullessa kaupungin tietoon.

Mikäli huomaat pimeänä olevan tai muuten rikkoutuneen valaisimen, niin ilmoitathan siitä kaupungin verkkosivulla olevan palautekanavan kautta.

Palautekanava ohjaa eteenpäin viestin jättämisessä. Kanavaan lähetetyt viestit siirtyvät suoraan palautetta koskevalle kaupungin tai tytäryhtiön vastuuhenkilölle. Palautteen antajalle vastataan, jos hän on jättänyt yhteystietonsa.

Palautesovellus (imatra.fi)

Lisätietoja:

paikallisvalvoja Konsta Toikka, Mitra Imatran Rakennuttaja Oy, konsta.toikkaatmitra.fi (konsta[dot]toikka[at]mitra[dot]fi), p. 05 235 2829

kunnossapitoinsinööri Kaisa Pohjola, Imatran kaupunki, kaisa.pohjolaatimatra.fi (kaisa[dot]pohjola[at]imatra[dot]fi), p. 020 617 4424 (vastaa 4.3. alkaen)

Kirjoita kommentti

CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.