Kuva
WhatsApp-sovelluksen logo.

Kaupunki viestii jatkossa myös WhatsAppissa

Tiedote
5.6.2024 13:22
​​​​​​​Kanavalla jaetaan vinkkejä kesätekemisiin ja kerrotaan ajankohtaisista, arkisista asioista muutaman viestin viikkotahdilla.

Imatran kaupunki on perustanut kanavan WhatsAppiin. Kanavalla viestitään muun muassa tapahtumista sekä arkisista ja ajankohtaisista, kaupunkilaisten elämään vaikuttavista asioista.

­— WhatsAppia voidaan käyttää myös kiireellistä viestintää vaativissa tilanteissa. Näin alkuun pyrimme viestimään WhatsAppin kautta muutamilla viesteillä viikossa, va. viestintäjohtaja Jonna Mielonen-Jumisko kertoo.

Kanavan seuraajaksi voi liittyä puhelimeen ladattavan WhatsApp-sovelluksen kautta tästä linkistä: liity kanavalle.  

Jaettuihin viesteihin voi reagoida emojien avulla mutta niitä ei voi kommentoida. Kanavan seuraajat eivät myöskään näe muiden seuraajien tietoja.

WhatsApp-kanavan toimintaa testataan kesän ajan ja sen jatkosta päätetään elokuun lopussa.

Kaupungin X-tili tauolle

WhatsApp-kanavan myötä kaupunki jäädyttää toimintansa X-palvelussa. Imatran kaupungin tili X:ssä säilyy mutta tilillä ei toistaiseksi jaeta sisältöä.

Kaupungin pääviestintäkanava on imatra.fi -sivusto, jonne uutisia päivitetään jatkuvasti. Kaupunki viestii lisäksi aktiivisesti Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä ja nyt myös WhatsAppissa.

Näiden kanavien lisäksi kaupungin nuorten palvelut ylläpitävät tilejä Snapchatissa ja TikTokissa.

Lisätietoja:

Va. viestintäjohtaja Jonna Mielonen-Jumisko, jonna.mielonen-jumiskoatimatra.fi (jonna[dot]mielonen-jumisko[at]imatra[dot]fi), p. 020 617 2231

 

Kirjoita kommentti

CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.