Kuva
Bussi bussipysäkillä. Bussin ympärillä on ihmisiä jalkakäytävällä ja pysäkillä.
Linja-auto Olavinkadulla.

Kaupungin joukkoliikenteen talviaikataulu astuu voimaan 8.8.2023

2.8.2023 14:46
Imatran alueen linjanumerot ovat jatkossa aiempien 1, 2, 3, 4, 5 ja 6 reittinumeroiden sijaan 21, 22, 23, 24, 25 ja 26.

- Talviaikataulussa reittien linjanumerot on vaihdettu kaksiosaisiin numeroihin uuden joukkoliikenteen toimivalta-alueen Imatra-Lappeenranta muodostumista ennakoiden, kertoo kunnossapitoinsinööri Kaisa Pohjola Imatran kaupungilta.

Talviaikataulu tuo seuraavia muutoksia kaupungin joukkoliikenteen reiteille:

  1. Kosken koulun läheisyyteen rakennetaan parhaillaan linja-auton kääntöpaikka. Sen on määrä valmistua elokuun aikana. Reitit 24 ja 25 ajavat Kosken koulun kautta, kun kääntöpaikka on valmis.
  2. Linjareitin 24 ajopisto Salo-Issakassa poistetaan. Tällä reitillä linja-auton kääntöpaikkana on ollut liikenteellisesti haastava ja vaarallinen t-risteys. Muutoksen avulla linjan 24 reitistä muodostuu toimivampi ympyräreitti.
  3. Linja 26 aikataulun lähtöaikoja on aikaistettu aiempaan aikatauluun nähden. Muutoksen avulla voidaan palvella kahden koulukeskuksen oppilasliikenteen tarpeita paremmin.
  4. Linjan 23 lauantain ja sunnuntain klo 17 alkavat vuorot ajetaan ns. kauppavuoroina, jolloin reitti kulkee Keskuskadun ja Tietäjänkadun kautta. Ennen kauppavuoroja bussi ajaa uimahallin kautta.

Lisätietoja:

Kunnossapitoinsinööri Kaisa Pohjola, Imatran kaupunki, kaisa.pohjolaatimatra.fi, p. 020 617 4424 (tavoitettavissa 4.8. alkaen)

 

Kirjoita kommentti

CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.