Kahviparkki

Imatran kaupungin nuorisopalveluilta Saimaan ammattiopisto Sampolla järjestettävässä Kahviparkissa on mukana Ohjaamosta ohjaamoneuvoja Iina ja etsivät nuorisotyöntekijät Anu ja Mervi. 

Kahviparkki on tarkoitettu opiskelijoille paikaksi, johon voi tulla hörppäämään kupposen kuumaa ja turisemaan kuulumisista vaihtuvan työntekijätiimin kanssa. Paikalla vuorottelevat meidän lisäksemme Sampon kuraattorit psykologi, seurakunnan oppilaspappi ja etsivät nuorisotyöntekijät lähialueilta Ruokolahdelta, Rautjärjveltä ja Parikkalasta. Paikalle kutsutaan myös muita vierailijoita. Aulaan nostettavasta standistä näet aina ketä on paikalla ja sen nähtyäsi tiedät että kannattaa talsia rappuset alakertaan oppilaskunnan tiloihin!

Kahviparkissa on aina oheistekemistä ja taatusti leppoisaa juttuseuraa. Tule täyttämään kofeiinintarpeesi, kertomaan päivän kuulumisista ja ratkaisemaan älytehtäviä tai pelaamaan korttia. Voit esittää kysymyksiä mieltä askarruttavista asioista opiskeluun, töihin, tukiasioihin tai mihin vaan hyvinvointiin ja elämään liittyen. Kahviparkin tyypit kuuntelee ja osaa vastailla ja neuvoa asioiden hoitamisessa. 

Ideoita otetaan vastaan! Toivomme toiminnan vastaavan opiskelijoiden toiveisiin, joten kerro mielipiteesi Kahviparkista ja vastaa kyselyyn:

Kahviparkkitoiminnan kysely opiskelijoille- vastaa ja vaikuta! 

 

Toiminnasta vastaa Sampon kuraattori Outi Salmela outi.salmela@eksote.fi. Lisätietoa saat myös Iinalta, Anulta tai Merviltä iina.kovalainen@imatra.fi, anu.muukkonen@imatra.fi ja mervi.mikkonen@imatra.fi 

Related topics