Kuva
Pesäpalloa Ukonniemi-stadionilla.
Ukonniemestä on kasvanut hyvä ympäristö tapahtumien järjestämiselle.

IPV tiedottaa: IPV hakee Imatralle vuoden 2025 Itä-Länsi -tapahtumaa

Tiedote
22.4.2024 10:35
IPV täyttää vuonna 2025 70 vuotta. Tapahtumalla juhlistettaisiin seuran menestyksekästä historiaa ja pesäpallon merkitystä seutukunnalla. Kaupunki on mukana yhteistyökumppanina.

Imatran Pallo-Veikot ry on päättänyt lähteä hakemaan Itä-Länsi tapahtumaan Imatralle vuodeksi 2025. IPV täyttää samana vuonna 70 vuotta ja tapahtumalla juhlistetaan seuran menestyksekästä historiaa ja pesäpallon merkitystä seutukunnalla.

Itä-Länsi on järjestetty edellisen kerran Imatralla vuonan 2017. Tiedossa on, että ainakin Kouvola sekä mahdolliseti Hyvinkää ovat hakemassa tapahtumaa.

Itä-Länsi on enemmän kuin pesäpallo-ottelu

IPV lähteen kisaan mukaan hyvillä mielin, sillä tarjoaahan Ukonniemen alue erinomaiset olosuhteet tämä tyyppiselle tapahtumalle. Ukonniemen urheilumatkailualuetta on lähdetty kaupungin toimesta kehittämään määrätietoisesti 2010-luvun alussa ja se on kohonnut tänä päivänä suurtapahtumien järjestelyt mahdollistavaksi areenaksi.

Pesäpallostadionilla on lähdetty rohkeasti parantamaan olosuhteita jo tämän vuoden aikana ja pieniä parannussuunnitelmia on työpyödällä.

- Haluamme kehittää tapahtumaan suuntaan, joka kokoaa kaikki pesäpallon ystävät useaksi päiväksi paikkakunnalle. Tavoitteemme on rakentaa pesisfestarit, kokonaisvaltainen tapahtumapäivien ketju, jossa pelien ympärillä tapahtuma-alueella on viihdettä, kulttuuria, liikuntaa sekä monipuolisia palveluita, kertoo IPV toiminnanjohtaja Mikko Reitti.

Tapahtuman merkitys alueelle merkittävä

Itä-Lännen merkitys jokaisella järjestävälle alueelle on kiistaton.

Vuoden 2017 tapahtuma osoitti jo, millainen kiinnostus tällä seutukunnalla on lajia kohtaa. Itä-Länsi tuo seutukunnalle noin 1,5 miljoonan euron verran matkailutuloja. Seuran tavoite on luoda konsepti, jonka myötä vieraat haluavat viihtyä alueella pidempään kuin vain ottelutapahtuman ajan.

- Vahvuutemme on ehdottomasti erinomaiset majoitusmahdollisuudet Ukonniemen alueella ja välittömässä läheisyydessä. Tänne on helppo tulla ja tarjolla on monipuolista majoitusta tapahtumavieraille, kertoo Reitti.

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Mikko Reitti,  Imatran Pallo-Veikot ry - IPV, mikko.reittiatipv.fi (mikko[dot]reitti[at]ipv[dot]fi),  p. 044 580 5455

Lue tiedote IPV:n verkkosivuilla

 

Kirjoita kommentti

CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.