Kuva
IBC:n tuki on tarkoitettu ensisijaisesti uusille tapahtumille sekä jo olemassa olevien tapahtumien uudistamiseen ja kehittämiseen.
IBC:n tuki on tarkoitettu ensisijaisesti uusille tapahtumille sekä jo olemassa olevien tapahtumien uudistamiseen ja kehittämiseen.

Imatra Base Campin tapahtumatukea voi hakea läpi vuoden

Tiedote
10.1.2023 15:55
Haku on suunnattu Imatralle sijoittuville tapahtumille, joilla on merkitystä alueen taloudelle ja elinkeinoelämälle.

Imatra Base Campin (IBC) tapahtumatukea vuodelle 2023 voi yhä hakea.

− Haku on suunnattu Imatralle sijoittuville tapahtumille, joilla on merkitystä alueen taloudelle ja elinkeinoelämälle, esimerkiksi viihde-, kulttuuri- tai liikuntatapahtumille,  IBC:n koordinaattori Pauliina Kivinen sanoo.

Tuki on tarkoitettu ensisijaisesti uusille tapahtumille sekä jo olemassa olevien tapahtumien uudistamiseen ja kehittämiseen.

− Yhteistyösopimuksen yhteydessä kartoitetaan ja suunnitellaan markkinointiin, näkyvyyden kasvattamiseen ja tuotanto-organisaation vahvistamiseen liittyvät elementit, Kivinen toteaa.

Tukea voivat hakea myös Imatran ulkopuoliset seurat, yhteisöt ja yritykset. Tapahtuma tulee järjestää Imatralla.

Linkki tapahtumatuen hakuun ja ohjeisiin

 

Muut kaupungin tapahtuma-avustukset

IBC:n elinvoimaa tukevat avustukset eivät ole ainoa kaupungin tukimuoto tapahtumien tuottajille.

Kulttuuri- liikunta-, nuoriso- ja hyvinvointitapahtumiin voi hakea kohdeavustuksia. Näitä hyvinvointilautakunnan avustuksia voivat hakea imatralaiset kulttuuri- ja liikunta – ja nuorisojärjestöt ympäri vuoden ennen tapahtuman toteuttamista.

Myös kaupunginhallitus tukee yhdistyksiä ja säätiötä. Hallituksen avustuksia myönnetään sellaiseen toimintaan ja tapahtumiin, jotka tukevat kaupungin strategiaa. Kaupunginhallituksen avustukset seuraavalle vuodelle ovat haettavissa loppukesän ja alkusyksyn aikana. Haku vuoden 2024 tapahtumiin päättyi perjantaina 15.9.2023.

Lisätietoja IBC:n tukihausta:

 

Koordinaattori – matkailuinfo ja tapahtumat, Pauliina Kivinen, 020 617 1004, pauliina.kivinenatimatra.fi (pauliina[dot]kivinen[at]imatra[dot]fi)