Kuva
Kolme nuorta kuulemassa Imatran kahdelta työntekijältä kesätyöpaikoista.
Raisa Lepistö ja Terhi Karttunen kertomassa kaupungin kesätyöpaikoista. Seuraava Kesäksi Duuniin -tapahtuma on Imatran Sampolla 20.1.2023

Haku kaupungin kesätyöpaikkoihin on alkanut

Tiedote
10.1.2023 15:31
Kesätyötä voivat hakea vuonna 2006 syntyneet tai sitä vanhemmat koululaiset ja opiskelijat. Haettavana on myös korkeakouluopiskelijoille tarkoitettuja harjoittelupaikkoja sekä opinnäytetyön aiheita.

Kesätyöntekijöitä haetaan useisiin kaupungin tehtäviin. Eniten paikkoja on haettavana varhaiskasvatuksessa. Lista kaikista haettavista paikoista löytyy kaupungin verkkosivuilta.

Hakuaika koululaisten kesätyöpaikkoihin päättyy perjantaina 24.2.

- Osaan työpaikoista katsotaan eduksi alan koulutus, mutta haettavissa on myös useita paikkoja, joissa ei tarvita pohjaksi edeltäviä opintoja ja ovat siten sopivia myös koululaisille, kertoo henkilöstöasiantuntija Raisa Lepistö Imatran kaupungilta.

Pestit ovat pääsääntöisesti neljän viikon mittaisia ja työaika on 30 tuntia viikossa. Palkkaa neljän viikon jaksolta maksetaan 899,49 euroa, johon lisätään lomaraha ja –korvaus.

Kesätöitä ja opinnäytetyöaiheita korkeakouluopiskelijoille

Haettavana on yhteensä viisi harjoittelupaikkaa ja kolme opinnäytetyöaihetta. Näihin haku päättyy jo perjantaina 10.2.2023.

- Avoinna on muun muassa harjoittelupaikka rakennusvalvontaan, kaavoitukseen ja viestintään, Lepistö vinkkaa.

Korkeakouluharjoittelijan palkka määräytyy soveltuvan kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tarkat tiedot avoinna olevista harjoittelupaikoista löytyvät kaupungin verkkosivuilta.

Opinnäytetyön tekemisestä maksetaan opiskelijalle korvaus sen jälkeen, kun työ on valmistunut ja se on hyväksytty.

Lisätietoja:
henkilöstöasiantuntija Raisa Lepistö, 020 617 5352, raisa.lepistoatimatra.fi (raisa[dot]lepisto[at]imatra[dot]fi)

Kirjoita kommentti

CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.