Pyöräily

Imatra kuuluu valtakunnalliseen pyöräilykuntien verkostoon. Pyöräilykuntien verkoston toimintaan pääset tutustumaan tästä Poljin

Imatralla on kesäisin kaupunkipyöriä ja sähköpotkulautoja.

Imatran kaupungin karttapalvelun avulla voit suunnitella pyöräilyreittejä ja katsoa vaikkapa tasolta palvelut -> matkailu ->  nähtävyydet mitä nähtävyyttä lähdet katsomaan ja mitä reittin sinne valitset. Karttapalveluun pääset tästä.

Imatran seudun runsas pyöräilyreittitarjonta, Saimaan maisemat ja loistavat majoitusolosuhteet mahdollistavat laadukkaat harjoitteluolosuhteet niin maantie-, gravel- kuin maastopyöräilyyn. Liikuitpa yksin, kaveriporukassa, perheen kanssa tai seurajoukkueella, Imatra tarjoaa loistavan kokonaisuuden!

Imatran seudun pyöräilytarjonta ja -palvelut

Alta löytyy myös muutamia linkkejä Etelä-Karjalan pyöräilyreittihin jotka ovat lähellä Imatraa. Linkkien takaa pääset sivustolle josta löytyy paljon muutakin ulkoiluun liittyvää aineistoa.

Saimaan saaristoreitti

Saimaan saaristoreitti on suosittu pyöräreitti, joka kuljettaa polkupyöräilijät Saimaan upeisiin saaristomaisemiin.

Noin 156 km pituinen reitti kulkee Salpausselkiä pitkin tarjoten matkan varrella Imatran ja Lappeenranna nähtävyyksien lisäksi kolme viehättävää kirkonkylää Taipalsaarella, Ruokolahdella ja Joutsenossa. Imatralla voi tutustua Alvar Aallon arkkitehtuuriin.

Tutustu reittiin GoSaimaan verkkosivuilla.

Neljän saaren reitti 52 km

 

Vuoksen reitti 12 km Imatran arkkitehtuuri- ja nähtävyyskierros 39 km

 

Related topics