Kuva
Turvemaa-illan esite.
Turvemaa-ilta

Turvemaa seminaari-ilta Imatralla 26.9.2022

Tiedote
20.9.2022 10:31
Hei kaikki vesistöistä, metsänhoidosta ja ympäristöasioista kiinnostuneet. Turvemaiden metsänkasvatuksessa ja viljelyssä otetaan uusia harppauksia!

Tule kuulemaan TURVEMAA seminaari-iltaan tärkeää tietoa ja vinkkejä turvemaiden viisaampaan metsänkasvatukseen ja viljelyyn Imatran kaupungintalon valtuustosaliin (Virastokatu 2, 55100 Imatra) 26.9.2022 klo 16-18:30.

Illan aikana kuullaan maa- ja metsätalousalan asiantuntijoita ja käydään läpi uusia metsänhoidon suunnittelun apuvälineitä ja menetelmiä, jotka ovat hyödynnettävissä Imatran Suurisuonojan valuma-alueella. Tilaisuudessa paneudutaan turvemaiden ojituskysymyksiin, vesiensuojeluratkaisuihin ja kosteikkoviljelyyn.

Tapahtuma järjestetään osana Immalanjärvi-hanketta yhteistyössä Saimaan vesiensuojeluyhdistyksen, Imatran seudun ympäristötoimen ja Metsäkeskuksen kanssa. Immalanjärvi-hanke on saanut avustusta maa- ja metsätalousministeriöltä valuma-alueiden ja vesistöjen vesienhallinnan parantamiseen. Lisäksi hanketta rahoittaa Etelä-Karjalan Säästöpankkisäätiö, Imatran kaupunki, Tornator Oyj, Suomen Metsäkeskus ja Pro Immalanjärvi ry. Hankkeen nettisivut löytyvät osoitteesta Immalanjarvi-hanke

Tapahtumaa on mahdollista seurata live-lähetyksenä www.Imatra.fi/immalanjärvi

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille. Paikalla kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Lisätietoja: Maarit Moisio, Saimaan vesiensuojeluyhdistys ry, puh. 0401679799, maarit.moisioatsvsy.fi (maarit[dot]moisio[at]svsy[dot]fi)