Kuva
kasa täysiä jätesälkkejä.
Roskia varten voi hakea jätesäkkejä kaupungintalolta

Rajapatsaan kyläyhdistys haastaa siivoamaan ulkoalueita 14. - 15.5.

5.5.2022 13:28
Imatran kylä- ja kaupunginosayhdistyksille heitettyyn haasteeseen ovat osallistumassa ainakin Niskalammin ja Itä-Siitolan kyläyhdistykset.

Rajapatsaan kyläyhdistys on haastanut Imatran alueet siivoustalkoisiin viikonloppuna 14. – 15.5.2022.

Haaste pähkinänkuoressa

•    Imatran Seudun ympäristötoimi tarjoaa jokaiselle asukasyhdistykselle rullallisen jätesäkkejä ja kahdet roskapihdit lainaan. Pihdit ja säkit voi käydä noutamassa kaupungintalolta perjantaina 13.5. Ilmoita osallistumisestasi 11.5. mennessä ymparistotoimiatimatra.fi.

•    Kipa hakee täytetyt, mielellään täydet, säkit teiden varsilta seuraavalla viikolla. Kerättyjen roskien sijainnit voi ilmoittaa kaupungin karttapalvelussa kartta.imatra.fi/palaute. 

•    Kasataan säkit sellaiseen paikkaa, josta ne voi nostaa autoon eli suht lähelle tien laitaa, mutta ei risteyksiin. Myös pyörätien varteen tai leikkipaikalle voi jättää. Roskat kerätään yleisiltä alueilta, pääkatujen ja pyöräteiden varsilta, viheralueilta ja leikkipaikoilta.

•    Asuinkatujen varsien roskat kuuluvat kiinteistön omistajien vastuulle ei jos sieltä kerätään, niin roskat tulee laittaa asukkaiden roskiksiin.

Lähdetäänpä kaikki mukaan haasteeseen!
 

Lisätietoja: 

Rajapatsaan asukasyhdistyksen varapuheenjohtaja Krista Nordberg, krista.nordbergathotmail.com

Ympäristöinsinööri Merja Kaksonenmerja.kaksonenatimatra.fi, 020 617 4302