Kuva
Lammas ja logot.

Hiilineutraali Etelä-Karjala: sopeutuuko maaseutu hiiltymiseen? -seminaari

Tiedote
20.10.2022 12:24
Hinkua Etelä-Karjalaan! ja CANEMURE -hankkeet järjestävät seminaarin maaseudun asukkaille käytännön ilmastotoimien edistämiseksi. Samalla esitellään Hinkua Etelä-Karjalaan! -hankkeen lopputuloksia.

Hiilineutraali Etelä-Karjala: sopeutuuko maaseutu hiiltymiseen? -seminaari järjestetään Parikkalan Harjulinnassa torstaina 3.11.2022 klo 13 - 16.30. Myös virtuaaliosallistuminen on mahdollista.

Seminaarin esitykset ja aikataulu on suunniteltu Hinkua Etelä-Karjalaan! -hankkeen työpakettien mukaisesti.

-- Canemure olisi järjestänyt samoihin aiheisiin liittyvän seminaarin, ja päätettiin tehdä yhteistyötä ettei osallistujien tarvitse käydä kahdessa samanlaisessa seminaarissa, Lappeenrannan ilmastokoordinaattori Petri Kero kertoo.

Kahvitarjoilujen järjestämistä varten toivoisimme ilmoittautumista paikan päälle tulevilta.

Lisätietoja ja seminaarin aikataulun löydät tapahtumakalenterista.

Ohjelma tapahtumakalenterissa

Ilmoittaudu mukaan tästä

Hinkua Etelä-Karjalaan! on maaseudun hiilineutraaliutta ja ilmastoystävällisyyttä edistävä hanke, jota rahoittaa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto. Hankeaikaa on keväältä 2020 vuoden 2022 loppuun. Toteuttajina ovat Imatran ja Lappeenrannan seudulliset ympäristötoimet. 

Canemure - Kohti hiilineutraaleja kuntia ja maakuntia -hanke edistää ilmastonmuutoksen hillinnän käytännön toimia kuuden vuoden ajan, vuosina 2018-2024. Käytännön ilmastotoimien edistämisen ohella hankkeessa järjestetään koulutusta, luodaan yhteistyöverkostoja ja levitetään hyviä käytäntöjä koko Suomeen. Hankkeessa on mukana 21 toimijaa: kuntia ja kunnallisia organisaatioita, tutkimuslaitoksia ja yrityksiä. Suuri osa hankkeen rahoituksesta tulee EU:n Life-ohjelmasta. Hanketta koordinoi Suomen ympäristökeskus.