Kuva
Sanna Hämäläinen
Sanna Hämäläinen

Imatran seudun ympäristöpäälliköksi on valittu Sanna Hämäläinen

Tiedote
16.2.2023 15:20
Hämäläinen aloittaa uudessa virassaan huhtikuussa.

Imatran seudun ympäristötoimi saa uuden vetäjän huhtikuussa. Virkaan on valittu diplomi-insinööri Sanna Hämäläinen.

−Hakijoita tehtävään oli yhteensä 12, joista kaksi perui myöhemmin hakemuksensa. Haastattelimme viisi hakijaa ja kaksi testattiin, ympäristöpäällikön esihenkilö, palvelujohtaja Arja Kujala kertoo.

Hämäläinen aloittaa uudessa virassaan 3.4.

−Tulen Imatralle töihin innostuneella mielellä. Teollisuudessa vietettyjen työvuosien jälkeen on kiinnostavaa tehdä töitä erilaisessa toimintaympäristössä, Hämäläinen sanoo.

Hän on työskennellyt teollisuuden parissa parikymmentä vuotta niin sellu- kuin komposiittialalla. Työtehtävät ovat painottuneet ympäristöasioihin ja tuotantoon. Viimeksi Hämäläinen on toiminut mikkeliläisen Vitrulan Composites Oy:n tehtaanjohtajana. Sitä ennen työnantajana olivat Metsä Fibre ja Metsä Group.

Diplomi-insinööriksi Hämäläinen on valmistunut LUT-yliopistosta pääaineena kemian tekniikka. Opinnoissaan hän painottui ympäristönsuojeluun ja laitetekniikkaan.

Imatra on Joutsenossa asuvalle Hämäläiselle tuttu kaupunki. Hän viettää perheineen paljon vapaa-aikaa Imatralla.

Imatran seudun ympäristötoimen entinen ympäristöjohtajan virka muuttuu ympäristöpäällikön viraksi. Virkavastuuta on tähän asti hoidettu jaetuilla viransijaisuuksilla, joita ovat oman työnsä ohessa hoitaneet ympäristötarkastaja ja -insinööri.

Imatran seudun ympäristötoimi hoitaa Imatran, Parikkalan, Rautjärven ja Ruokolahden alueella kunnille kuuluvat ympäristönsuojelun ja ympäristöterveydenhuollon tehtävät, mukaan lukien eläinlääkintähuolto.

Lisätietoja:

Palvelujohtaja Arja Kujala, p 020 617 2227, arja.kujalaatimatra.fi (arja[dot]kujala[at]imatra[dot]fi)