Kuva
Imatra-päivänä palkitut
Viime vuonna Imatra-päivän palkitut. Myös tuo tilaisuus hoidettiin virtuaalisesti.

Imatra-päivän palkintojen jako toistamiseen verkossa

Tiedote
16.8.2021 21:06
Suora lähetys alkaa kaupungin kanavissa lauantaina kello 11.45. Imatra-päivään voi osallistua sosiaalisessa mediassa tunnisteella #imatrapäivä.

Imatra-päivän isot yleisötapahtumat jouduttiin koronatilanteen vuoksi perumaan myös tänä vuonna.

Tämä on valitettavaa niin imatralaisten kuin kaikkien järjestäjien kannalta. Talkooväki oli jälleen todella sitoutunutta. Varsinkin, kun lukuisilla tahoilla on tehty paljon valmisteluja teeman mukaiseen ohjelmaan, tapahtumavastaava Sari Saarinen toteaa.

Perinteinen Imatran kaupungin palkintojen jako ja Imatra-mitalistin paljastaminen tullaan viime vuotiseen tapaan toteuttamaan virtuaalisesti. Kaupungin edustajat ja palkittavat ovat suorassa lähetyksessä klo 12. Tilaisuus lähetetään teatterilta ja sitä voi seurata kaupungin verkkosivujen (imatra.fi), YouTuben, Facebookin tai Twitterin kautta.

Nuorkauppakamari julkistaa Imatran Inkerin omassa tilaisuudessaan illansuussa. Tiedote valitusta Inkeristä julkaistaan kaupungin verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa lauantaina iltaviiden aikoihin.

Videoita verkossa

Imatra-päivän kunniaksi myös Imatran voimistelijat ry julkaisee lauantaina uuden videon. Video julkaistaan kaupungin verkossa ja Facebookissa lauantaina klo 14. Lisäksi kaupunki jakaa kanavissaan The Voiman Imatra-päivän videota.

Lisäksi uusin, lasten suosima Hiisin jumppavideo saa ensi esityksen Imatra-päivänä. Se julkaistaan kaupungin kanavissa klo 9.

Jääski-seuralla puistotapahtuma, Ohjaamossa avoimet ovet

Jääski-seura on järjestämässä oman ohjelmallisen osuuden Imatrankosken kirkon puistossa Imatra-päivänä aamuyhdeksän maissa.

Myös Ohjaamo Imatra pidetään auki lauantaina 21.8., jolloin kaupunkilaisilla on mahdollisuus tutustua Ohjaamon toimintaan klo 12-16.

Imatra-päivästä tiedotetaan tarkennetusti loppuviikosta.

Jaa somessa oma lempikuvasi Imatrasta

Perinteinen kansanjuhla jää tänä vuonna juhlimatta, mutta juhlitaan Imatraa sosiaalisessa mediassa! Jaa sosiaalisessa mediassa oma lempikuvasi tai -videosi Imatrasta tunnisteella #imatrapäivä. Imatran kaupunki jakaa kuvia edelleen omilla sosiaalisen median kanavillaan.

 

Lisätietoja:

Tapahtumavastaava Sari Saarinen, p. 020 617 2213, sari.saarinenatimatra.fi (sari[dot]saarinen[at]imatra[dot]fi)

Some-kampanjasta: viestintäasiantuntija Jonna Mielonen-Jumisko, p. 020 617 2231, jonna.mielonen-jumiskoatimatra.fi (jonna[dot]mielonen-jumisko[at]imatra[dot]fi) 

 

Päivitetty 19.8. klo 9.45: Tarkennettu aikatauluja ja lisätty tieto #imatrapäivä-kampanjasta.

Imatra-päivä 21.8.

 • Karjalaa laulaen ja Jääskeä muistellen - Jääski-seuran tilaisuus Imatrankosken kirkon puistossa
  • o 9.15 Kukkienlasku Äiti Karjala -patsaalle. Lähtö Jääsken portilta
   o 9.30 Kirkkopuistossa:  Jatkosodan kesä 1941 Jääskessä - julkaisun julkistaminen & seurakunnan tervehdys: Imatran seurakunnan kirkkoherra Mari Parkkinen & musiikkiesityksiä, kanttori Samuli Saarela. 
 • Klo 9 Hiisi-jumppavideon julkistaminen imatra.fi-sivuilla, YouTubessa ja Facebookissa.
 • Klo 11.45 Imatran kaupungin palkintojen jako ja Imatra-mitalistin paljastaminen imatra.fi-sivuilla, YouTubessa, Facebookissa ja Twitterissä.
 • Klo 14 Imatran Voimistelijoiden videon julkaisu imatra.fi-sivuilla, YouTubessa ja Facebookissa
 • Noin klo 17 Nuorkauppakamari julkistaa uuden Imatran Inkerin, tiedote julkaistaan myös kaupungin Facebookissa ja imatra.fi –sivuilla
 • The Voiman Imatrapäivä-video  sosiaalisessa mediassa
 • Imatralaisten lempikuvia ja -videoita kotikaupungista koko päivän sosiaalisessa mediassa - löydät ne tunnisteella #imatrapäivä