Kuva
Kirjastoista kansanvallan foorumeita -hankekokonaisuuden logo.
Kirjastoista kansanvallan foorumeita on Sitran vetämä hankekokonaisuus, johon osallistuu kuusi kirjastoa ympäri Suomen.

Kuntavaaliareenan viimeinen paneeli tiistaina 27.4.

Tiedote
23.4.2021 10:56
Suora lähetys alkaa kello 13.

Imatran kaupunginkirjaston Kuntavaaliareena – seniorien ääni kuuluviin -hanke päättyy tiistaina 27.4. kolmannella paneelikeskustelulla.

– Tilaisuuden teemana ovat senioreiden asiat. Panelisteilta kysytään muun muassa senioreiden asumisesta, riittävästä digituesta sekä yksinäisyydestä, kertoo hankekoordinaattori Sari Toivonen.

Imatralaisseniorien esittämiin kysymyksiin ovat vastaamassa kuntavaaliehdokkaat Eija Hauska-Mertanen (kd.), Juuso Mustonen (vas.), Juha-Pekka Oksanen (ps.), Ritva Pohjola (vihr.), Helena Roiha (kesk.), Jarmo Semi (kok.) ja Veikko Hämäläinen (sd.). Tilaisuuden juontaa näyttelijä Ulla-Maija Järnstedt.

Kuntavaalipaneeli näkyy suorana tällä sivulla. Lähetys ilmestyy hieman ennen yhtä. Tilaisuutta pystyy seuraamaan suorana myös Imatran kaupungin YouTube-kanavalla, ja tallenne on katsottavissa jälkikäteen. Tallenne tekstitetään suomeksi.

Katsojilla on mahdollisuus kommentoida ja esittää lisäkysymyksiä suoran lähetyksen aikana tekstiviestillä tai Whatsappilla numeroon +358 40 673 9622.

Kuntavaaliareena-kokeiluhankkeen toteuttaa Imatran kaupunginkirjasto ja rahoittaa Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa Imatran seniorien osallistumis- ja vaikutusmahdollisuuksia sekä synnyttää vuoropuhelua päättäjien ja kuntalaisten välille.

Lisätietoja:

Hankekoordinaattori Sari Toivonen
p. 020 617 6607
sari.toivonenatimatra.fi (sari[dot]toivonen[at]imatra[dot]fi)