Koulun aula, puuportaat
Mansikkalan koulukeskus

Abiturientit palaavat lähiopetukseen loppiaisen jälkeen Imatralla

Ruokajakelusta kysely ensimmäisen ja toisen vuosikurssin etäopiskelijoille.

Abiturientit aloittavat Imatralla lähiopetuksessa torstaina 7.1. lukujärjestyksen mukaisesti. Joitakin muiden vuosikurssien kanssa yhteisiä kursseja toteutetaan heillekin etänä. Näistä lukio tiedottaa tarkemmin Wilman välityksellä

Lähiopetus koskee myös IB-lukion ja Itä-Suomen koulun abiturientteja sekä toisen vuosikurssin opiskelijoita abikurssien osalta. Myös kaksoistutkinnon abiturienttien lukiokurssit järjestetään lähiopetuksena. 

─ Näillä järjestelyillä pyrimme tarjoamaan mahdollisimman hyvän pohjan kevään ylioppilaskirjoituksiin, rehtori Mika Strömberg sanoo.

Ensimmäisen ja toisen vuosikurssin lukio-opiskelijat jatkavat koronaepidemian vuoksi etäopetuksessa loppiaisen jälkeen torstaina. Tämän hetken tiedon mukaan etäopetus heidän osalta jatkuu tammikuun loppupuolelle asti maakunnallisen koronatilanneryhmän suosituksen mukaisesti.

Opetuksessa ja koulun tiloissa oleskeltaessa on voimassa maskisuositus kaikille lukion opiskelijoille ja henkilökunnalle.

Jo maanantaina kaupunki tiedotti, että perusopetus jatkuu lähiopetuksena lukujärjestyksen mukaisesti 7.1.

Lukion 1. ja 2. vuosikurssin opiskelijoille ruokajakelu

Abiturienteille tarjotaan ruokaa Mansikkalan koulukeskuksessa normaaliin tapaan.

Etäopetuksessa oleville lukion ensimmäisen ja toisen vuosikurssin opiskelijoille tarjotaan mahdollisuus ruoka-annosten hakemiseen Sukkulakadun keskuskeittiöltä. Annokset ovat haettavissa maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 13-15. Maanantaina annetaan kaksi annosta ja keskiviikkona kolme.

Annokset haluavien tulee vastata torstaiaamuun 7.1. kello 8 mennessä osallistumisestaan ruokajakeluun. Ilmoittautumislinkki lähetetään tänään tiistaina Wilman kautta ensimmäisen ja toisen vuosikurssin opiskelijoille ja huoltajille.

Jälki-ilmoittautumisia ei voida ottaa, koska ruoka-annosten raaka-ainetilaukset tehdään heti torstaina aamupäivällä.

Tähän ruokakyselyyn tulee vastata kaikkien ruoka-annoksia haluavien, vanhoja ilmoittautumisia ei oteta huomioon.

 

Lisätietoja:

Yhteislukion rehtori Mika Strömberg, p. 020 617 5709, mika.stromberg@imatra.fi

Tila- ja turvallisuuspäällikkö Sami Turunen, p. 020 617 4450, sami.turunen@imatra.fi (ruokailua koskevat kysymykset)