Koulutyö jatkuu perusopetuksessa normaalisti.

Lukio jatkaa etänä, mahdollisuutta osittaiseen lähiopetukseen selvitetään

Perusopetus käynnistyy lähiopetuksessa torstaina 7.1.

Perusopetus jatkaa lähiopetuksessa 7.1. koko kaupungissa. Mansikkalan koulukeskuksessa otetaan lisää tilaa käyttöön moduulista. Moduuleihin siirtyvät 4. luokkien oppilaat ja kaksi viidettä luokkaa.

─ Näin saadaan väljyyttä korona-arkeen, johtava rehtori Lasse Tiilikka toteaa.

Koulukyytien osalta maskisuositus jatkuu edelleen. Kaupunki muistuttaa, että ulkomailla oleskelleiden tulisi jäädä karanteeniin 10 päiväksi. 

– Esimerkiksi, jos on pyhiä viettänyt Venäjällä, tulee odottaa 10 päivää kotona ennen kouluun, päivähoitoon tai töihin palaamista. Koronatestiin pääsee matkan jälkeen soittamalla numeroon 116 117, maakunallisen tilannekuvaryhmän puheenjohtaja Tuula Karhula muistuttaa Eksoten julkaisemassa tiedotteessa

Osa lukiolaisista lähiopetukseen

Etelä-Karjalan maakunnallinen koronatilanneryhmä on jatkanut suositusta 2. asteen etäopetuksesta tammikuussa. Ryhmän mukaan välttämätön lähiopetus voidaan kuitenkin järjestää esimerkiksi abiturienteille tai erityistä tukea tarvitseville. Tilanneryhmän mukaan kertauskurssien ja muiden osalta tulee toimia harkintaa käyttäen.

Imatra pohtii lähiopetuksen järjestämistä joillekin lukion opiskelijaryhmille.

─ Asia selviää huomisen aikana ja tiedotamme heti lisää, rehtori Mika Strömberg sanoo.

Lukion opetusjärjestelyistä, etäruokailusta ja liikuntatilojen avaamisesta tiedotetaan huomenna iltapäivällä kaupungin verkkosivuilla ja Wilmassa.

 

Lisätietoja:

Opetuspalveluiden päällikkö Minna Rovio 020617 3404, minna.rovio@imatra.fi

Rehtori Mika Strömberg, p. 020 617 5709, mika.stromberg@imatra.fi,