Kuva
Kuva, jossa tekstinä vältä väkijoukkoja.
Nyt on erityisen tärkeää välttää väkijoukkoja.

Kauppa- ja asiointiapua on jälleen tarjolla Imatralla

Tiedote
24.3.2021 09:19
Kaupungin verkkosivuille on päivitetty lista apua tarjoavista yrityksistä, yhdistyksistä ja vapaaehtoisista.

Koronavirustilanne Etelä-Karjalassa on hyvin hälyttävä. Etelä-Karjalan tilannekuvaryhmä toivoo Etelä-Karjalassa noudatettavan koronatorjunnasta annett​uja ohjeita, suosituksia ja rajoituksia huolellisesti. Tällä hetkellä on erityisen tärkeää välttää turhia kontakteja.

Imatran kaupungin verkkosivuille on koottu tietoja kauppa- ja asiointiapua tarjoavista yrityksistä, yhdistyksistä ja vapaaehtoisista. Sivulle on viime kevään tapaan koottu runsaasti erilaisia palveluja, joiden avulla kuntalainen voi välttää kontaktien syntymistä.

- Tässä tilanteessa on erityisen tärkeää, että koronatorjunnasta annettuja ohjeita noudatetaan ja kontakteja minimoidaan. Apua asiointiin on tarjolla runsaasti, ja sitä apua kannattaa nyt käyttää, kehittämis- ja työllisyyskoordinaattori Sirkku Sarlomo muistuttaa.

Osoitteeseen imatra.fi/asiointiapu on koottu eri palveluntarjoajien yhteystietoja. Mukana on esimerkiksi tietoja apteekkien etäpalvelusta, kotiinkuljetusta tarjoavista ruokakaupoista sekä asiointiapua tarjoavista yhdistyksistä ja yrityksistä.

 

Lisätietoja:

Kehittämis- ja työllisyyskoordinaattori Sirkku Sarlomo, 020 617 2225, sirkku.sarlomoatimatra.fi (sirkku[dot]sarlomo[at]imatra[dot]fi)

Kauppa-ja asiointiapu