Kuva
20-luvun teemaisen Imatra-päivän uusi päivämäärä on 5.9.
20-luvun teemaisen Imatra-päivän uusi päivämäärä on 5.9.

Imatra-päivän uusi ajankohta 5.9. – yrittäjille esittelypaikkoja tarjolla

Tiedote
8.7.2020 11:29
Koronarajoitusten vuoksi Imatra-päivää siirretään; tapahtuma järjestetään 5.9. lauantaina. Yrittäjiä kannustetaan mukaan esittelemään toimintaansa.

Aluehallintoviraston antamien koronarajoitusten vuoksi Imatra-päivää vietetään suunniteltua myöhemmin, näillä näkymin 5.9. lauantaina. Imatra-päivä tarjoaa imatralaisille yrittäjille tilaisuuden esitellä ja markkinoida omaa toimintaansa Inkerinaukiolla osana Imatra-päivää.

– Toivomme, että yrittäjät huomaavat muuttuneen ajankohdan ja hyödyntävät hienon tilaisuuden. Yrittäjille on Inkerinaukiolla omat maksuttomat pisteensä, joita on vielä mukavasti jäljellä, kertoo teatterihallinto- ja tapahtumavastaava Sari Saarinen.

Yrittäjien omat esittelypisteet Inkerinaukion Yrityspuistossa ovat esillä kello 13 - noin 16.  Yrityspuistosta kiinnostuneet yrittäjät voivat olla pikaisesti yhteydessä tapahtumavastaavaan – lisätiedot ja paikkavaraus onnistuu sähköpostitse osoitteesta sari.saarinenatimatra.fi (sari[dot]saarinen[at]imatra[dot]fi). Paikkoja on rajoitetusti.

Imatra-päivän teemana on tänä vuonna 1920-luku ja halutessaan sen voi huomioida omalla esittelypisteellään.

Toripaikka on ilmainen – hyödynnä tilaisuus ja lähde mukaan!

 

Lisätietoja:

Teatterihallinto- ja tapahtumavastaava Sari Saarinen, p. 020 617 2213, sari.saarinenatimatra.fi (sari[dot]saarinen[at]imatra[dot]fi)