Kuva
Näyttelijöitä lavalla
Elämää ikkunan takana -musikaali pääsee vihdoin lavalle.

Teatteri Imatran ensi-ilta siirtyy

Tiedote
5.1.2022 15:18
Aikuisten harrastetoiminta myös jäähylle.

Teatteri Imatran Elämää ikkunan takana –musikaalin ensi-iltaa siirretään koronaepidemian pahenemisen vuoksi kahdella viikolla. Uusi ensi-iltapäivä on 5.2. Alun perin ensi-ilta oli tarkoitus järjestää 22.1.

Ensi-illan siirtämisen ohella seuraavan viikon esitykset 27.-29.1. perutaan kokonaan.

Teatteri on erittäin pahoillaan katsojille koituvasta vaivasta ja pettymyksestä, teatterinjohtaja Timo Rissanen sanoo. 

Teatteri Imatran myyntipalvelu on yhteydessä liput jo lunastaneisiin asiakkaisiin.

Mahdollinen maksunpalautus, mikäli ei halua siirtää lippuaa toiseen näytökseen kaupungintalon asiakaspalvelun lipunmyynnistä tai osoitteessa: https://teatteri-imatra.fi/lipunmyynti/peruuntuminen

Virta-opiston aikuisten ryhmät jäähylle

Virta-opiston aikuisten harrasteryhmien aloitus kevätlukukaudella siirtyy kahdella viikolla. Alun perin opetus piti alkaa ensi viikolla, mutta nyt arvioitu aloitusaika on viikolla 4. Tämä koskee myös aikuinen-lapsi –ryhmiä ja kirjaston filosofiakahvilaa ja lukupiiriä.

Lasten ja nuorten kaikki harrastetoiminta sekä aikuisten yksilöopetus opistossa jatkuu normaalisti ensi viikolla.

Opisto tiedottaa kurssilaisia tarkemmin.

Kirjastot ja museot toimivat normaalisti. Näissä tiloissa on vahva maskisuositus.

Suositus myös aikuisten seuratoimintaan

Kaupungin järjestämät aikuisten liikuntaryhmät ovat niin ikään tauolla viikkoon 4 asti.

Kaupunki suosittelee myös seuratoimijoita noudattamaan tilannekuvaryhmän ohjeistusta, jonka mukaan aikuisten merkittävän ja kohtalaisen riskin ryhmäharrastusten ja joukkueurheilun keskeyttämistä suositellaan 23.1. asti. Tämä tarkoittaa esimerkiksi aikuisten kuorolaulun, kontaktilajien, joukkueurheilun ja ryhmäliikunnan laittamista jäähylle pariksi viikoksi.

Koronapassi on edelleen käytössä kaupungin liikuntatiloissa.

 

Lisätiedot:

Teatterinjohtaja Timo Rissanen, Teatteri Imatra, p. 0206176645, timo.rissanenatimatra.fi (timo[dot]rissanen[at]imatra[dot]fi) (teatteri)
Kulttuuri- ja oppimiskeskuksen palvelupäällikkö Sarianna Purtilo p. 020 617 5401, sarianna.purtiloatimatra.fi (sarianna[dot]purtilo[at]imatra[dot]fi) (Virta-opisto)

Palvelujohtaja Arja Kujala, p. 020 617 2227, arja.kujalaatimatra.fi (arja[dot]kujala[at]imatra[dot]fi) (liikuntatilat ja epidemian yleistilanne Imatralla)