Kuva
Henkilö maskin kanssa.
Julkisissa tiloissa on vahva maskisuositus.

Koronapassilla pääsee yhä tilaisuuksiin ja liikkumaan Imatralla

Tiedote
28.12.2021 17:18
Tilanne on epidemian osalta odottava maakunnassa.

Tilanne Etelä-Karjalassa on koronan osalta odottavassa vaiheessa.

Seuraamme myös Imatralla, mihin tilanne kääntyy, strategia- ja hallintojohtaja Matias Hilden toteaa.

Maakunnallinen tilannekuvaryhmä ei tänään tiistaina 28.12. asettanut uusia suosituksia alueelle. Koronapassi on edelleen maakunnassa käytössä, koska valtioneuvosto ei ole tehnyt päätöstä passin käytön keskeyttämisestä. Tällaista kuitenkin odotetaan, ja se tulee toteutuessaan vaikuttamaan myös Imatran palveluihin.

AVI ei ole tämän hetken tiedon mukaan kiristämässä Etelä-Karjalan rajoituksia aivan lähipäivinä.

─ On kuitenkin muistettava, että tilanne voi muuttua nopeastikin, Hilden muistuttaa.

Jo aiemmin tiedotettu ravintoloita koskeva rajoitus astuu voimaan tänään myös Etelä-Karjalassa. Anniskelu ravintoloissa päättyy klo 17 ja ovet sulkeutuvat viimeistään klo 18. Ruokaravintolat voivat olla avoinna klo 20 asti koronapassia käyttämällä.

Kaupungin palvelut ennallaan

Imatran kaupungin palvelut toteutetaan kuten ennen joulua. Uimahalli- ja urheilutalo ovat kaupunkilaisten käytettävissä koronapassilla, joka vaaditaan yli 16-vuotiailta. Vuoksenniskan omatoimikuntosalilla on 9 henkilön maksimirajoitus.

Kirjastoon pääsee ilman koronapassia, mutta siellä on voimassa vahva maskisuositus, kuten muissakin julkisissa tiloissa.

Yli 50 hengen tilaisuudet on kielletty Etelä-Karjalassa ellei niissä käytetä koronapassia.

Uudenvuoden ilotulitus toteutetaan 31.12. Imatrankoskella. Kaupunki toivoo, että alueella vältetään tiiviitä ihmisryhmiä ja käytetään maskia. Ilotulitus alkaa klo 20.

 

Lisätietoja:

Strategia- ja hallintojohtaja Matias Hilden, p. 020 617 2200, matias.hildenatimatra.fi (matias[dot]hilden[at]imatra[dot]fi)