Kuva
Tietokone
Etätyöhön on nyt vahva suositus, jos tehtävät sen sallivat.

Etätyösuositus jatkuu Imatran kaupungilla

Tiedote
3.8.2020 12:54
Kouluissa ja päiväkodeissa noudatetaan pääosin toukokuussa käytössä olleita käytänteitä, jolla tartuntariskiä ehkäistään. Tarkennettuja ohjeita henkilöstölle annetaan lähipäivinä.

Etätyösuositusta jatketaan Imatran kaupungilla. Työnantajan suositus on voimassa 31.8.2020 asti. Sinällään tilanne ei muuta vakiintunutta käytäntöä, sillä etätyömahdollisuus on ollut kaupungilla olemassa jo ennen korona-aikaakin.

Etätyömahdollisuus on lähinnä asiantuntijatehtävissä olevilla työntekijöillä. Suurin osa kaupungin henkilöstöä työskentelee varhaiskasvatuksessa ja opetuspalveluissa. Näissä tehtävissä etätyömahdollisuudet ovat vähäisiä.

Kouluissa ja päiväkodeissa noudatetaan pääosin toukokuussa käytössä olleita käytänteitä, jolla tartuntariskiä ehkäistään. Tarkennettuja ohjeita varhaiskasvatuksen ja opetuspalveluiden henkilöstölle annetaan lähipäivinä.

Etelä-Karjalan tartuntatilanne on pysynyt kesän aikana vakaana. Etätyömahdollisuudella ja arjen ohjeistuksilla esimerkiksi käsien pesusta ja desifioinnista sekä turvaväleistä pyritään koronariskiä minimoimaan.

Myös kaupungin koronatiimi on jatkuvassa valmiustilassa, joten tilanteen muuttuessa kaupunki pystyy tekemään nopeitakin muutoksia linjauksiin. Tulevana torstaina koronatiimi käsittelee mahdollista THL:n maskilinjausta.

 

Lisätietoja:

Apulaiskaupunginjohtaja Kaisa Heino, p. 020 617 2206, kaisa.heinoatimatra.fi (kaisa[dot]heino[at]imatra[dot]fi)