Kuva
Älä jää yksin. Apua tarjolla somessa.
Älä jää yksin. Apua tarjolla somessa.

Tavataan verkossa

Tiedote
17.3.2020 17:55
Imatran kaupungin nuorisotyö on siirtynyt väliaikaisesti verkkoon.

Tavoitteemme on tarjota nuorille yhteydenotto mahdollisuuksia hyödyntäen sosiaalisen median eri kanavia. Imatralainen nuorisotyö toimii näkyvästi Instagramissa, Facebookissa, Snapchat, sekä Discord- yhteisöpalvelussa.

Olemme koko yhteiskunta nyt erikoisessa tilanteessa ja se vaikuttaa vahvasti myös imatralaisten nuorten elämään. Nuorilta ja huoltajilta on tullut lukuisia yhteydenottoja vapaa- aikaan, kesätöihin, kouluun, kavereihin ja terveyteen liittyen, vastaava nuoriso-ohjaaja Marika Vento kertoo.

Juuri näinä aikoina nuoret tarvitsevat erityisesti tukea, sekä monenlaisia kanavia, joissa he voivat purkaa mieltään tai jakaa ilojaan ja surujaan. Lasten ja nuorten tasapainoinen elämä vaatii, että heillä on riittävästi luotettavia aikuissuhteita, joissa he tulevat nähdyksi ja kuulluksi.

Me alan ammattilaiset mukaudumme tilanteisiin ja olemme läsnä, tavoitettavissa verkossa. Nuorisotyön arvo nousee esille aikoina, jolloin nuorilla ei ole mahdollisuutta kokoontua normaalisti.

Monet valtakunnalliset nuorten chat-kanavat ja sähköiset alustat ovat ajoittain ruuhkautuneet, joten muistattehan, että myös Imatran kaupungin nuorten sähköisissä palveluissa on arkisin nuorisotyön ammattilaisia tavoitettavissa 8- 18 välillä.

Otamme mielellään nuorilta vastaan vinkkejä, mitä he itse toivovat verkkonuorisotyöltä.

 

Lisätietoja:

Vastaava nuoriso- ohjaaja Marika Vento, p. 020 617 7279, marika.ventoatimatra.fi (marika[dot]vento[at]imatra[dot]fi)

www.imatra.fi/nuoret