Kuva
Power Cup Imatra 2023

Kutsu: Power Cup järjestetään ensi kesänä Ukonniemessä – tervetuloa infotilaisuuteen ti 27.9.

Tiedote
16.9.2022 14:21
Power Cup tuo Imatralle ja Ruokolahdelle tuhansia lentopalloharrastajia. Yrittäjät, seurat ja muut toimijat ovat tervetulleita mukaan tapahtumaan.

Maailman suurin lasten ja nuorten lentopallotapahtuma Power Cup järjestetään ensi kesänä Imatran Ukonniemessä. 8.—11.6.2023 järjestettävä tapahtuma kokoaa Ukonniemeen jopa 10 000 lentopallon harrastajaa ja ystävää.

Imatran Pallo-Veikot ja Ruokolahden Raju järjestävät Power Cupia koskevan infotilaisuuden tiistaina 27.9. kello 14.00 Ukonniemi-stadionin vip-tilassa.

Tilaisuus on suunnattu kaikille tapahtumasta kiinnostuneille, erityisesti alueen urheiluseuroille, yhdistyksille ja yrityksille sekä medialle.

— Power Cup tarjoaa paljon mahdollisuuksia osallistua ja olla mukana. Toivomme, että mahdollisimman moni saapuisi infotilaisuuteen keskustelemaan ja pohtimaan, kuinka teemme tapahtumassa yhdessä ikimuistoisen kaikille, Jani Valkeapää sanoo.

 Tapahtuma näkyy vahvasti myös Ukonniemen ulkopuolella. Tässä tarvitsemme kaikkien apua, sitä kuuluisaa Imatra-henkeä, myyntipäällikkö Anni Toiviainen pohtii.

Infotilaisuudessa keskustellaan muun muassa seuraavista asioista:

  • Power Cupin mahdollisuudet muille paikallisille toimijoille
  • tapahtuman vaikutukset muuhun Ukonniemen urheilutoimintaan
  • oheistapahtumat ja tapahtuman näkyminen yleisesti Imatralla ja Ruokolahdella.

Paikalle tulevien toivotaan ilmoittautuvan 23.9. mennessä sähköpostitse osoitteeseen jani.v.valkeapaaatelisanet.fi (jani[dot]v[dot]valkeapaa[at]elisanet[dot]fi).

Infotilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteyden avulla: Linkki kokoukseen. Etäyhteydellä osallistuvien ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Jani Valkeapää, Imatran Pallo-Veikot, jani.v.valkeapaa@elisanet.fi, p. 050 538 7190
Myyntipäällikkö Anni Toiviainen, Imatran kaupunki, anni.toiviainenatimatra.fi (anni[dot]toiviainen[at]imatra[dot]fi), p. 020 617 1002