Kuva
Kaksi puhekuplaa.
Puhekuplia.

Imatran kaupunki järjestää vieraskielisille tarkoitetun infotilaisuuden tiistaina 6.9.

Tiedote
30.8.2022 13:22
Infossa esitellään kaupungin hyvinvointipalveluja sekä Eksoten maahanmuuttopalveluja. Tilaisuus tulkataan ukrainaksi.

Imatran kaupunki järjestää Imatralle muuttaneille vieraskielisille tarkoitetun infotilaisuuden tiistaina 6.9. Tilaisuus pidetään kello 16—18 kaupungintalon ensimmäisen kerroksen talvipuutarhassa.

Infossa esitellään kaupungin tarjoamia hyvinvointipalveluja sekä Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) maahanmuuttopalveluja. 

— Kerromme muun muassa kaupungin kulttuuripalveluiden, nuortenpalveluiden ja liikuntapalveluiden toiminnasta. Vt. kaupunginjohtaja Matias Hilden tulee esittäytymään ja tavattavissa on myös kaupungin työllisyysasiantuntija Marika Vento, liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori Henna Jääskeläinen kertoo.

Kaupungin toimijoiden lisäksi mukana ovat myös Suomen punaisen ristin Imatran vastaanottokeskus sekä Eksoten maahanmuuttopalvelut. Lisäksi tilaisuudessa esitellään myös kaupungin varhaiskasvatuspalveluita.

Tilaisuudessa esiintyy muusikkiopiston kitarayhtye Tirando.

Tilaisuus on kaikille avoin ja tarkoitettu erityisesti kaikille Imatralle muuttaneille vieraskielisille henkilöille. Tapahtuma tulkataan ukrainan kielelle.

Lisätietoja:

Liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori Henna Jääskeläinen, henna.jaaskelainenatimatra.fi (henna[dot]jaaskelainen[at]imatra[dot]fi), 020 617 1097

Muokattu 30.8. klo 12.18: Lisätty tieto ukrainaksi tulkkaamisesta.
Muokattu 31.8. klo 13.07: Lisätty tieto siitä, että mukana on myös kaupungin varhaiskasvatuspalvelut.

Infotilaisuus ti 6.9. kello 16-18 kaupungintalolla

Alustava ohjelma

  • Tilaisuuden avaus ja kaupungin terveiset: Vt. kaupunginjohtaja Matias Hilden
  • Kulttuuripalvelut ja teatteri: Kulttuuri- ja oppimiskeskuksen päällikkö Sarianna Purtilo
  • Nuortenpalvelut: Nuortenpalveluiden tiimivastaava Niina Kupiainen
  • Liikuntapalvelut ja Liikutaan Yhdessä 2022 –hanke: Liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori Henna Jääskeläinen ja liikunnanohjaaja/hankekoordinaattori Satu Jaatinen
  • Maahanmuuttopalvelut, Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote): Erityisasiantuntija Merja Heino-Kukkurainen ja asiakasneuvoja Maryna Gulovata
  • Keskustelua ja kysymyksiä

Paikalla kysymyksiin vastamassa myös kaupungin työllisyysasiantuntija Marika Vento, SPR:n vastaanottokeskuksen johtaja Tiia Penttilä sekä vastaava ohjaaja Marja Komi. Tilaisuuden juontaa Satu Jaatinen.

Musiikkiesitys.  Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.