Kuva
Purun alla oleva Teletalo ja Kosken koulukeskus.
Purun alla oleva Teletalo ja Kosken koulukeskus.

Teletalon purkaminen jatkuu alkusyksyyn, työmaa ei vaikuta Kosken koulukeskuksen arkeen

Tiedote
5.8.2022 13:15
Purkutyön aikana Teletalon pihalla olleet parkkipaikat eivät ole Kosken koulukeskuksen käytössä. Korvaavaa parkkitilaa löytyy Imatrankosken kirkon pysäköintialueelta.  

Osoitteessa Kanavakatu 9 sijainneen niin kutsutun Teletalon purkaminen on käynnissä. Purkutyö aloitettiin heinäkuun alussa.

Työt jatkuvat alkusyksyyn saakka.

Purettava rakennus sijaitsee Kosken koulukeskuksen vastapäätä. Purkutyöt eivät vaikuta koulun toimintaan tai oppilaiden turvallisuuteen.

– Purkutyömaa on aidattu ja oppilaille on osoitettu selkeät, turvalliset kulkureitit, Mitran toimitusjohtaja Lassi Nurmi sanoo.

Korvaavaa pysäköintitilaa kirkon parkkipaikalla

Kosken koulukeskuksen henkilökunta ja huoltajat ovat aikaisemmin käyttäneet Teletalon pihaa parkkialueena.

Alueelle ei kuitenkaan voi parkkeerata niin kauan, kuin talon purkaminen on kesken. Korvaavaa parkkitilaa on tarjolla Imatrankosken kirkon (Kanavakatu 2) parkkipaikalla. Kirkossa ei tällä hetkellä ole toimintaa.

Lisäksi Kosken koulukeskuksen henkilökunta voi entiseen tapaan pysäköidä Sulkukujan parkkialueelle.

Oppilaiden saattoliikenne kulkee viime lukuvuoden tapaan Sulkukujan kautta. Lyseon rakennuksessa opiskelevat oppilaat voidaan jättää Kanavakadun varren saattopaikalle sekä Vuoksentien varrelle Lyseon mutkaan.

Teletalon tontille on suunniteltu pysäköintialuetta.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Lassi Nurmi, Mitra Imatran Rakennuttaja, lassi.nurmiatimatra.fi (lassi[dot]nurmi[at]imatra[dot]fi), 05 235 2850