Pyöräilijöitä tapahtumassa.
Avustuksia voi hakea, jos tapahtuma tai toiminta tukee esimerkiksi imatralaisten hyvinvointia.

Kaupunginhallituksen avustukset vuodelle 2023 ovat nyt haettavissa

Ensi vuoden toiminta-avustusta voi hakea Imatran kaupungin strategiaa tukevaan toimintaan. Viimeinen hakupäivä on perjantai 19.8.2022.

Hakemuksen voivat tehdä kolmannen sektorin toimijat, esimerkiksi yhdistykset, seurat ja säätiöt. Avustusta myönnetään toimintaan ja tapahtumiin, jotka tukevat kaupungin tuoretta strategiaa.

Imatran kaupungin uusi strategia nojaa kolmeen kivijalkaan: vastuullinen kulttuuri- ja matkailukaupunki, hyvän olon karjalainen kaupunki ja yhdessä tekemisen kaupunki

─ Avustuksen saamisessa painotetaan nyt selkeästi sitä, että tuettava toiminta on kaupungin strategian mukaista. Esimerkiksi tapahtuman tulee tuottaa lisäarvoa vaikkapa Vuokselle tai kohentaa kaupunkilaisten hyvinvointia, konsernitalouspäällikkö Marko Pollari kertoo.

Hakuaika päättyy perjantaina 19.8.2022 klo 15.

Kaupunginhallitus valitsee määräaikaan mennessä tulleista hakemuksista avustettavat kohteet.

Kulttuuri-, liikunta- nuoriso- ja hyvinvointitoimintaan sekä ympäristöjen kunnostamiseen tarkoitetut avustukset tulevat hakuun myöhemmin.

 

Hae tästä

 

Lisätietoja:

Konsernitalouspäällikkö Marko Pollari, p. 020 617 2268, marko.pollari@imatra.fi (Palaa lomalta 18.7.)

 

Imatran Strategia

  1. Vastuullista kulttuuri- ja matkailukaupunkia. Panostetaan elävään keskustaan, Vuoksen alueeseen sekä Saimaan ja Ukonniemen ympäristöihin.
  2. Hyvän olon karjalainen kaupunki. Imatran on tarjottava hyvä elämä ja palvelut kaikille ikäryhmille. Hyvää oloa tuetaan myös panostamalla erilaisiin asumisen vaihtoehtoihin ja lapsiystävällisyyteen.
  3. Yhdessä tekemisen kaupunki. Imatra aikoo jatkossa tehdä yhteistyötä entistä enemmän yhdistysten ja yritysten kanssa sekä edistää huippuosaamista eri aloilla ja koulutuksessa. (Lue lisää strategiasta: Strategia | Imatra)