Kuva
Polkupyörä ja jalat.

Kuljetko fillarilla, jalan tai joukkoliikenteellä? Osallistu Imatran ja Lappeenrannan #myökuljetaankestävästi -kuvahaasteeseen!

Tiedote
10.5.2022 12:06
Salille, töihin tai kirjastoon – kuljetko arkimatkojasi pyörällä, kävellen tai joukkoliikenteellä? Jos vastauksesi on kyllä, nappaa kuva arjen matkaltasi ja osallistu haasteeseen! Voit voittaa pyörähuoltolahjakortin tai joukkoliikenteen 30 vrk kausilipun. 

Osallistu julkaisemalla sosiaalisessa mediassa kuva arjen matkaltasi Lappeenrannasta tai Imatralta. Postaa kuva julkisella tililläsi Instagramissa tai Facebookissa aihetunnisteella #myökuljetaankestävästi. Merkitse julkaisuun halutessasi myös Lappeenrannan ja Imatran kaupunkien sometilit. Haasteeseen voi osallistua myös lähettämällä kuvan osoitteessa https://q.surveypal.com/kuvahaaste. Kuva voi olla esimerkiksi bussimatkalta töihin tai kouluun, pyörällä tai vaikka potkulaudalla tehdyltä kauppareissulta tai kävelyltä kaverin luokse. 

Haastekampanja starttaa Pyöräilyviikolla 9.5.2022 ja kestää 31.5.2022 saakka. Kaikkien kuvan/kuvien jakaneiden tai lähettäneiden kesken arvotaan kolme kestävän liikkumisen lahjakorttia, 60 euron lahjakortti paikalliseen pyörähuoltoliikkeeseen tai Imatran joukkoliikenteen kuukausilippu.

Kuvahaasteen järjestävät Lappeenrannan ja Imatran kaupungit. Haaste on osa kaupunkien yhteistä liikkumisen ohjauksen hanketta.

Lisätietoja:

Matleena Kujala, kestävän liikkumisen asiantuntija, 040 655 1850, matleena.kujalaatlappeenranta.fi (matleena[dot]kujala[at]lappeenranta[dot]fi)
Lappeenrannan kaupunki
Aino Vuopio, liikenneinsinööri, 040 192 8563, aino.vuopioatimatra.fi (aino[dot]vuopio[at]imatra[dot]fi), Imatran kaupunki
 

Kuvahaasteen arvonnan säännöt

  • Julkaise kuva julkisella tililläsi tunnisteella #myökuljetaankestävästi Instagramissa tai Facebookissa, tai lähetä kuva osoitteessa https://q.surveypal.com/kuvahaaste.  
  • Tägää julkaisuun halutessasi myös Lappeenrannan ja Imatran kaupunkien sometilit (FB: Lappeenranta City ja Imatran kaupunki, IG: lappeenrantafi ja imatrankaupunki). 
  • Kuvan tulee olla julkaistu/lähetetty 9.5.-31.5.2022.
  • Kuvassa tulee näkyä tai siitä tulee olla pääteltävissä kulkutapa, jolla matka on tehty (kuvassa voi näkyä esim. bussipysäkki tai joukkoliikenteen matkakortti, polkupyörä tai jalat). Kuvan tulee olla otettu Lappeenrannassa tai Imatralla.
  • Kuvan tulee olla itse ottamasi. Muista pyytää kuvattavilta lupa julkaisuun. Huomioi myös Instagramin ja Facebookin omat säännöt. 
  • Arvonnan voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti yksityisviestillä (Facebook/Instagram) tai sähköpostitse/puhelimitse, jos kuva on lähetetty verkkolomakkeen kautta. Yhteydenotto toteutetaan Sitowise Oy:n toimesta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 8 päivässä, arvotaan uusi voittaja. Arvontaa varten kerätyt yhteystiedot poistetaan, kun arvontapalkinnot on toimitettu voittajille. 
  • Järjestäjä voi jakaa tai julkaista kuvia omalla Instagram- ja Facebook-tilillään. Kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla. 
  • Facebook/Instagram ei ole mukana arvonnassa.
  • Kuvahaasteen järjestävät Lappeenrannan ja Imatran kaupungit.