Kuva
Leijonahahmo Imatrankoskella
Rekrykampanja on jälleen mieleenpainuva.

Imatra ja Ruokolahti rekrytoivat yhteisen kunnanjohtajan

Tiedote
1.4.2022 03:30
APRILLIJUTTU 2022 ”Rekrykampanja on räväkkä yhdistelmä Ruokolahden leijonaa ja Kansallisihmettä.”

Imatra ja Ruokolahti ovat päättäneet yhdistää ylimmän johdon. Ne rekrytoivat yhteisen kunnanjohtajan.

─ Päätimme avata kuntakentällä ketterästi uusia uria. Yhteisjohtajuus on kustannustehokasta. Tällainen kuntaduon johtajuus kiinnostanee varmasti hakijoita, kun pelikenttä on isompi, Imatran kaupunginhallituksen puheenjohtaja Ilkka Nokelainen toteaa.

Ruokolahti on erityisen tyytyväinen yhteistyöhön.

─ Emäpitäjä on aina valmis tällaiseen dynaamiseen yhteistyöhön. Kunnat säilyvät itsenäisinä, mutta johtamisen kautta saadaan hallintokuluja painettua alas, Ruokolahden kunnanhallituksen puheenjohtaja Taina Paananen puolestaan kiittelee.

Työhuone Kaukopään koululle

Uudelle kunnanjohtajalle on jo valmiina työhuone. Se tulee sijaitsemaan vanhalla Kaukopään koululla. Paikka valittiin sen vuoksi, että niin ruokolahtelaisilla kuin imatralaisilla on kohtuullinen matka Rautionkylään.

Lisäksi Imatran kaupungintalon toimintoja ollaan muuttamassa Imatrankoskelle eikä siellä ole tarpeeksi isoa edustustilaa tarjolla.

Jatkossa uusi johtaja voi tarkastella Kaukopään koulun yläkerran ikkunoista helposti hallintoalueensa molempiin suuntiin.

Imatra Base Camp suunnittelee rekrykampanjan

Uuden johtajan rekrytointikampanjan suunnittelee Imatra Base Camp.

─ Homma on jo hyvässä vauhdissa ja kampanjasta tulee taas räväkkä. Tulemme yhdistämään Kansallisihmeen ja Ruokolahden leijonan. Meillä on onneksi töissä aiemmin SK Vuoksessa imatralaista ja ruokolahtelaista yhteistyötä kehitellyt Anni Toiviainen. Hän tuntee hyvin molempien kuntien kulttuurit, IBC:n toimitusjohtaja Jukka Aallikko myhäilee salaperäisesti.

Rekrykampanja avataan kuntalaiskeskustelulla. Molempien kuntien valtuustojen ja hallitusten puheenjohtajisto on jakamassa hernerokkaa alueen asukkaille sekä johtajapaikasta kiinnostuneille tänään 1.4. klo 14 Kaukopään koulun pihalla.

Oheisviihdykkeenä paikalla nähdään Imatranajon taitoajonäytös vanhoilla Aprilia-merkkisillä pyörillä.

Lisätietoja:

Imatran kaupungin viestintä, viestintaatimatra.fi (viestinta[at]imatra[dot]fi)


JUTTUA PÄIVITETTY 2.4.2022: Juttu on perinteinen aprillipila, joten fiktiota kaikki tyyni.