Kuva
Matias Hilden jalka paketoituna
Matias Hildenin jalka on paketissa urheiluvamman vuoksi vielä muutaman viikon. Töiden hoitoa se ei estä.

Imatran kaupunginjohtajan rekrytoinnista linjauksia huhtikuun aikana

Tiedote
28.3.2022 18:04
Matias Hilden hoitaa muutosvaiheen ajan vt. kaupunginjohtajan tehtäviä.

Imatran vt. kaupunginjohtajan tehtäviä hoitaa lähiviikkoina strategia- ja hallintojohtaja Matias Hilden.

Kaupunginhallituksen ja -valtuuston puheenjohtajisto sekä valtuustoryhmien puheenjohtajat aloittavat ensi viikolla (viikko 14) kaupungin johtamiseen liittyvät neuvottelut.

Tavoitteemme on, että huhtikuun aikana meillä on yhteinen näkemys siitä, miten kaupunginjohtajan rekrytoinnissa edetään, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Ilkka Nokelainen sanoo.

Tarvittaessa Hildenin sijaisena toimii hallintosäännön mukaisesti palvelujohtaja Arja Kujala.

─ Yritämme saada nyt ensi alkuun arjen rullaamaan. Kaupunginjohtajan tehtäviin on kuulunut muun muassa maakunnallinen yhteistyö ja siinä paikkaaminen vie toki nyt minulta aikaa uudella tavalla. Toisaalta osaava henkilöstömme kyllä varmasti pärjää muuttuneessakin tilanteessa, joten sikäli kaupunkilaisten ei tarvitse olla huolissaan, Matias Hilden toteaa.

Imatran kaupunginvaltuuston päätöksellä edellinen vt. kaupunginjohtaja Ari Lindeman lopetti työnsä kaupungin palveluksessa perjantaina 25.3.

 

Lisätietoja:

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Ilkka Nokelainen, p. 040 593 0552, ilkka.nokelainenatimatra.fi (ilkka[dot]nokelainen[at]imatra[dot]fi)

Strategia- ja hallintojohtaja Matias Hilden, p. 020 617 2200, matias.hildenatimatra.fi (matias[dot]hilden[at]imatra[dot]fi)