Kuva
Mies istuu kuorma-auton kyydissä.
Kipan uudistetun verkkosivuston etusivu

Imatran Kiinteistö- ja Aluepalvelu Oy:n verkkopalvelu uudistui

Tiedote
28.1.2022 16:43
Sivusto on nyt aiempaa selkeämpi.

Imatran Kipan sivusto siirtyi Imatran kaupungin verkkopalvelun yhteyteen. Uusi osoite on imatra.fi/kipa. Liikenne vanhasta osoitteesta, imatrankipa.fi, ohjataan nykyiseen osoitteeseen, joten vanhaan osoitteeseen menevä käyttäjä päätyy automaattisesti uudelle sivustolle.

Imatran Kiinteistö- ja aluepalvelu Oy:n toimitusjohtaja Markku Puuska uskoo, että uudistetut sivut palvelevat asiakkaita aiempaa paremmin.

– Suurimpia muutoksia sivuilla ovat päivitetty ulkoasu ja etusivulla näkyvät Imatran kaupungin viestinnän tekemät Kipaa koskevat uutiset. Kaikki vanhoilla sivuilla ollut tieto löytyy myös uusilta sivuilta, Puuska kertoo.

Palautteen anto helpommaksi

Kipan sivuston siirtymisen yhteydessä luovuttiin vanhalla sivustolla olleesta aluekunnossapidon palautelomakkeesta. Palautetta antava käyttäjä ohjataan antamaan palaute kaupungin karttapalvelun palauteosioon. 

– Palautetta voi antaa kuten ennenkin. Palautelomakkeesta siirryttiin vain hieman nykyaikaisempaan palautejärjestelmään, jossa palautteen antaja voi halutessaan merkitä palautteensa kartalle. Karttamerkintä vähentää epäselvyyksiä, kun Kipa ryhtyy toimiin palautteen johdosta, Puuska selvittää.

Imatran kaupungin viestinnän kannalta Kiinteistö- ja Aluepalvelu Oy:n liittyminen imatra.fi -sivustolle helpottaa työntekoa.

– Nyt saamme Kipaa koskevat uutiset vaivattomasti yhtiön sivuille ja voimme seurata sivuston kävijäliikennettä. Samalla sivuston ylläpito helpottuu, kun julkaisujärjestelmän saavutettavuudesta huolehtiminen, päivitykset ja muut korjaukset tehdään yhdessä kaupungin sivuston kanssa, sanoo Imatran kaupungin viestintäjohtaja Liisa Hupli-Oinonen.

– Tärkeintä on kuitenkin, että imatralaiset saavat sivustolta haluamansa tiedon ja voivat hoitaa Kipan toimintaan liittyvät asiansa. Siksi toivomme, että ihmiset antavat palautetta myös verkkosivuista, jos siihen on aihetta, Hupli-Oinonen lisää.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Markku Puuska, Kipa, p. 05 235 2860, markku.puuskaatimatrankipa.fi (markku[dot]puuska[at]imatrankipa[dot]fi)

Vietintäjohtaja Liisa Hupli-Oinonen, p. 020 617 2400, liisa.hupli-oinonenatimatra.fi (liisa[dot]hupli-oinonen[at]imatra[dot]fi)