Pesisstadion Live Imatralla 20.8.2022.

Pesisstadion Live 2022 tuo supertähdet Ukonniemi-stadionille

Pääesiintyjinä Kaija Koo ja Antti Tuisku

Ensi kesänä järjestettävä Pesisstadion Live tuo kotimaiset huippuartistit Ukonniemi-stadionille lauantaina 20. elokuuta.

Monivuotiseksi kaavailtu ja ennennäkemätön Pesistadion Live järjestetään kesällä 2022 Imatran Ukonniemen pesäpallostadionin lisäksi myös Hyvinkään Pihkalan pesäpallostadionilla ja Sotkamon Hiukan pesäpallostadionilla. Ensi kesän Pesisstadion Liven esiintyjinä nähdään supertähdet Antti Tuisku ja Kaija Koo sekä myöhemmin julkaistava kolmas esiintyjä. Lipunmyynti tapahtumiin on alkanut tänään Ticketmasterissa.

Warner Music Liven tuottamat tapahtumat järjestetään yhteistyössä paikallisten pesäpalloseurojen kanssa. Pesisstadion Live-konserttien lanseeraaminen osuu hyvin myös maailman suomalaisimman urheilulajin ensi vuoden satavuotisjuhlien ohjelmaan. Pesäpallostadionit tarjoavat loistavat miljööt isojen konserttien järjestämiselle: ne ovat valmiiksi aidattuja ja niistä löytyy kentän lisäksi myös istumakatsomot.

- Imatran kaupunki on panostanut vahvasti Ukonniemen alueeseen, siellä on nähty monen urheilulajin tapahtumia ja nyt alue testataan ensimmäistä kertaa isossa viihdetapahtumassa. Mahtavaa päästä yhdessä Warner Music Liven kanssa tekemään tapahtumaa, jolla saadaan maakunnan elokuuhun jytinää, fiilistelee Imatran Pallo-Veikkojen urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää.

- Saimme idean toteutukseen Yhdysvalloista, missä baseball-areenoita on onnistuneesti hyödynnetty isojen konserttien järjestämiseen jo vuosia.

Ajattelimme, että pesäpallostadionit toimivat vähintään yhtä hyvin! Idea sai heti kannatusta sekä mukaan kysytyiltä artisteilta että paikallisilta pesäpalloseuroilta. On ollut mahtavaa lanseerata Suomeen uutta konseptia hyvässä yhteishengessä paikallisten pesäpalloseurojen kanssa, toteaa Pesisstadion Live -konserttien promoottori Timo Isomäki.

Imatralla Pesisstadion Live ajoittuu Imatra-päivän 20.8. iltaan.

-  Kaupungin syntymäpäivän juhlintaan stadionkonsertti tuo näin aivan uuden lisän. Konsertin jälkeen juhlapäivän kruunaa vielä koskinäytös ja ilmaiset bussikuljetukset Ukonniemi-stadionilta keskustaan, Imatra Base Campin toimitusjohtaja Jukka Aallikko toteaa.

 

Lisätietoja:

Pesisstadion Live: urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää, IPV, p. 050 538 7190, jani.v.valkeapaa@elisanet.fi

 

Pesisstadion Live 2022

Kaija Koo ja Antti Tuisku + special guests

La 11.6.2022 Hyvinkää

Pihkalan pesäpallostadion

La 16.7.2022 Sotkamo

Hiukan pesäpallostadion

La 20.8.2022 Imatra

Ukonniemi-stadion

 

Liput alk. 59,90€

VIP-liput alk. 119,00€

www.stadionlive.fi

Yhteistyössä Warner Music Live, Extra Large Music, Pesäpalloliitto, Hyvinkään Tahko, Imatran Pallo-Veikot ja Sotkamon Jymy. Konsertit ovat osa Pesäpalloliiton 100-vuotisjuhlavuotta.