Kuva
bussipysäkki
Bussipysäkillä joutuu nyt odottamaan.

Imatran kaupunginhallitus kokoontui ylimääräiseen kokoukseen puimaan kahta oikeuden päätöstä

Tiedote
3.12.2021 12:55
Kaupunki ei valita sen enempää viisumi- kuin bussiasiassa.

Imatran kaupunginhallitus kokoontui ylimääräiseen kokoukseen tänään perjantaina 3.12.2021  käsittelemään markkinaoikeuden päätöstä bussikilpailutuksesta sekä käräjäoikeuden päätöstä viisumiasiasta.

Kaupunginhallitus linjasi, että Imatra ei tule hakemaan valituslupaa korkeimmalta hallinto-oikeudelta bussikilpailutusratkaisuun. Markkinaoikeus kumosi kaupunginvaltuuston tammikuisen päätöksen hankkia bussipalvelut V-S Bussipalvelut Oy:ltä.

Markkinaoikeus linjasi, että voittaneessa tarjouksessa ei ollut selvitystä siirtymäajan kalustosta ja täten se ei ole tarjouspyynnön mukainen

Imatra käynnistää jatkovalmistelun siitä, miten asiassa edetään. Valmistelu tarkentuu markkinaoikeuden päätöksen saatua lainvoiman.

─Pyrimme siihen, että meillä on asianmukainen ja vähäpäästöinen kalusto julkisessa liikenteessä. Julkinen liikenne kulkee kaikesta huolimatta joka päivä tämänkin prosessin aikana, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Ilkka Nokelainen sanoo.

Ohjeita matkustamisesta päivitetään

Kaupunginhallitus päätti, että kaupunki tyytyy käräjäoikeuden päätökseen viisumiasiassa.

Hallitus myös päätti, että viisumihankinnan ohjeistuksia selvennetään jatkossa.

 

Kokouksen esityslista

 

Lisätietoja:

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Ilkka Nokelainen, p. 040 593 0552, ilkka.nokelainenatimatra.fi (ilkka[dot]nokelainen[at]imatra[dot]fi).

Kaupungininsinööri Päivi Ala-Vannesluoma, 020 617 4418, paivi.ala-vannesluomaatimatra.fi (paivi[dot]ala-vannesluoma[at]imatra[dot]fi) (bussiasia)