Kuva
Kasvisvartaat lautasella.
Saimaan Tukipalvelut Oy:n asiakastyytyväisyyskysely

Saimaan Tukipalvelut tiedottaa:

Tiedote
8.11.2021 16:59
Arvoisa Saimaan Tukipalvelut Oy:n asiakas: Saimaan Tukipalvelut Oy toteuttaa ruokapalveluiden asiakastyytyväisyyskyselyn marraskuun 2021 aikana.

Toteutamme kyselyn säännöllisesti joka toinen vuosi saadaksemme selkeän käsityksen ateriapalveluidemme asiakastyytyväisyydestä. Tällä kertaa kohdennamme kyselyn seuraaville asiakkaillemme:

  • esikoululaiset
  • varhaiskasvatuksen henkilökunta
  • koulujen 4. ja 7. luokkien oppilaat
  • lukioiden 2. luokan oppilaat
  • koulujen opettajat ja henkilökunta
  • sairaaloiden ja hoitolaitosten potilaat ja asukkaat sekä henkilökunta
  • henkilöstöravintoloissa aterioivat asiakkaat
 
- Toivottavasti saamme runsaasti vastauksia, toivoo ruokapalvelujohtaja Elina Särmälä Saimaan Tukipalvelu Oy:ltä.
 
Viimeinen vastauspäivä on 24.11.2021. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa vain hetken ja vastaamaan pääsee sähköisellä verkkolomakkeella. Esikoululaisille kysely on lähetetty Wilma-viestinä ja hoitolaitoksissa vastaaminen tapahtuu perinteisellä paperilomakkeella.
Kiitos, kun autat meitä kehittämään palveluitamme vastaamalla oheiseen kyselyyn!
 
 
Kyselyn toteuttaa tutkimustoimisto Feelback Oy, joka vastaa tutkimuksen käytännön toteutuksesta, tulosten analysoinnista ja tutkimusraportin laadinnasta
 
Lisätietoja:
ruokapalvelujohtaja Elina Särmälä, p. 040 827 4667

Saimaan Tukipalvelut Oy on eteläkarjalainen Lappeenranta-konserniin kuuluva kunnallinen osakeyhtiö. Yhtiö tarjoaa ruoka-, puhtaus- ja kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja sekä muita vastaavia tukipalveluja lähinnä omistajilleen.

Vuonna 2010 perustetun yhtiön osakkeista Lappeenrannan kaupunki omistaa 63,8 prosenttia, Eksote 30,2 prosenttia, Imatran kaupunki 5,9 prosenttia ja Taipalsaaren kunta 0,1 prosenttia.

Saimaan Tukipalvelut Oy