Kuva
Matias Hilden ja Arja Kujala
Matias Hilden ja Arja Kujala

Imatran kaupungin johtotrioon esitetään Matias Hildeniä ja Arja Kujalaa

Tiedote
2.11.2021 19:02
Haastatteluryhmä tenttasi seitsemää hakijaa tänään.

Imatran kaupunginhallituksen ja –valtuuston puheenjohtajista sekä vs. kaupunginjohtajasta koostuva haastatteluryhmä tenttasi tänään tiistaina 2.11. seitsemää johtajahakijaa. Kaupungin ylimpään johtoon ollaan rekrytoimassa sekä strategia- ja hallintojohtajaa että palvelujohtajaa.

Valintaryhmä päätyi esittämään kaupunginhallitukselle yksimielisesti, että strategia- ja hallintojohtajaksi valitaan Ruokolahden kehittämispäällikkö Matias Hilden. Palvelujohtajaksi valintaryhmä esittää Imatran kaupungin  hyvinvointipäällikkö Arja Kujalaa.

Kaupunginhallitus käsittelee valintapäätöksiä ensi maanantaina.

─ Valintaryhmä teki yksimielisesti valintaehdotukset hakemusten, hakuun liittyvän tehtävän, haastattelujen ja hakijoiden osaamisen sekä kokemuksen perusteella, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Ilkka Nokelainen sanoo.

Johtajavirkojen haku päättyi lokakuun puolivälissä. Hakemuksia kaupunki sai näihin virkoihin yhteensä kahdeksan.

Virat ovat kaupungissa uusia. Strategia- ja hallintojohtaja toimii tarvittaessa kaupunginjohtajan ensimmäisenä sijaisena. Palvelujohtaja puolestaan vastaa niin hyvinvointi- kuin kaupunkikehityspalveluiden luotsaamisesta.

─ Nämä ovat varsin laajoja ja haastavia paikkoja. Kiitämme kaikkia, jotka osoittivat mielenkiintoa virkoja kohtaan, Nokelainen toteaa.

 

Lisätietoja:

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Ilkka Nokelainen, p. 040 593 0552, ilkka.nokelainenatimatra.fi (ilkka[dot]nokelainen[at]imatra[dot]fi)

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Anna Helminen, p. 040 5483790, anna.helminenatimatra.fi (anna[dot]helminen[at]imatra[dot]fi)