Imatrankosken urheilukenttä Vuoksen varrella ilta-auringossa.
Imatrankosken urheilukenttä

Imatrankosken urheilukentän remontti on valmistunut

Kokonaisvaltaisen uudistuksen läpikäynyt kenttä on nyt valmis käyttöön. Avajaisia vietetään koko perheen liikuntatapahtuman merkeissä lauantaina 23.10. kello 14-17.

Kentän maa-ainesvaihdon yhteydessä rakennettiin salaojat ja kuivatusta tehostettiin. Päällisin puolin uutta ovat juoksusuorat, tekonurmikenttä, hyppypaikat sekä koripallokorit. Kentän päädyssä on myös pienempi peliareena pallopeleille.

- Kosken koululaiset käyttävät kenttää koulupäivien aikana, mutta kenttä on jokaiselle omatoimiliikkujalle tarkoitettu ja käytettävissä. Se soveltuu niin jalkapallon ja pesäpallon kuin koripallonkin pelaamiseen. Talvella kenttä jäädytetään luistelijoille, kertoo hyvinvointipalveluiden päällikkö Arja Kujala Imatran kaupungilta.

Kentän uusi huoltorakennus on vielä pois käytöstä, minkä vuoksi se on toistaiseksi aidattu.

- Imatrankosken urheilukentän uudistuksen kokonaiskustannukset ovat 800 000 euroa. Saimme Etelä-Suomen Aluehallintovirastolta 190 000 euron avustuksen remonttia varten, kertoo rakennuttaja Henry Tapiola Mitralta.

Lokakuun loppuun mennessä asvaltoidaan vielä Kosken koulun harmaalta moduulilta kanavanaukiolle oleva tie. Ensi kesänä kentälle tulee vielä ulkokuntosali.

 

Lisätietoja:

hyvinvointipalveluiden päällikkö Arja Kujala, Imatran kaupunki, p. 020 617 2227

rakennuttaja Henry Tapiola, Mitra Imatran Rakennuttajat Oy, p. 05 235 2827