Kaivinkone putkirikkotyömaalla
Korjaustyöt alkavat puolenpäivän jälkeen.

PÄIVITETTY 17.10. KLO 11.21: Vallinkoskentiellä havaittiin sunnuntaiaamuna putkirikko

Vesikatko koskee neljää kiinteistöä.

Vallinkoskentien ja Hernekallionkadun  risteysalueen tuntumassa  on havaittu putkirikko sunnuntaiaamuna. Vesi pulppusi maan alta tielle Hernekallionkatu 55:n kohdalla.

Vedentulo jouduttiin katkaisemaan tällä alueella aluksi noin kymmeneltä kotitaloudelta. Aamupäivällä vedet pystyttiin palauttaman osalle kiinteistöistä ja ilman vettä jäi korjausten ajaksi neljä taloutta.

- Tarvittaessa toimitamme näille kotitalouksille vettä, verkostomestari Kari Mäkelä sanoo.

Hernekallionkadun toisessa liittymästä liikenne on jouduttu estämään siten, että Vallinkoskentieltä ei pääse kääntymään Hernekallionkadulle eikä päinvastoin. Hernekallionkadulle pääsee edelleen kadun alkupäästä. Vain läpiajo on estetty. Korjaustöiden aikana kannattaa muutenkin noudattaa erityistä varovaisuutta Vallinkoskentiellä vuotokohdan lähettyvillä.

Korjaustyöt käynnistetään puolen päivän aikaan, kun kaapelinäyttäjä on varmistanut oikean kaivuupaikan. Putkirikko pyritään korjaamaan ja vedet palauttamaan lopuillekin kiinteistöille sunnuntain aikana. Kaivannon täyttäminen jää maanantaille, joten liikennerajoitukset ovat voimassa pidempään.

 

Lisätietoja:

Verkostomestari Kari Mäkelä, p. 020 6174383, kari.makela@imatra.fi

 

Tiedotetta päivitetty 17.10. klo 11:21: tieto veden palauttamisesta osalle kiinteistöjä, kaivuutöiden alkuaika ja kaivannon täyttö.

Vallinkoski-Hernekallionkatu.jpg

Vuoto katkaisee korjausten ajaksi Hernekallionkadun toisen pään. Kiertotie lähikatujen kautta.